BANVİTSPOR´UN MASKOTLARI?

BANVİTSPOR´UN MASKOTLARI?

?Bir de CSK´nın maskotuna bakın??

Sporda coşkunun büyük yeri vardır? Bunu bilirim? Sporcuyu oyunda ateşleyen en büyük dinamiklerden biridir seyirci? Buna da inanırım. Ekrandan da olsa Banvitspor´u  her izleyişimde pota arkasındaki Banvitspor taraftarlarına şapka çıkartırım?

     ?Tavuk işlerinden pek anlamam ama??

      Tavuk işlerinden pek anladığımı söyleyemem ama kim düşünmüşse düşünmüş piliçten, tavuktan,      aşçıdan mükemmel bir kareoğrafi oluşturmuş?

      ?Çocukların gözünde maskotlar?.?

      Minik basketbol seyircilerinin en büyük özlemler? Bu maskotlarla tokalaşmak, resim çektirmek? Aynı karede selfi yapmak?. Çocukları hayal dünyalarını süsleyen harika düşünülmüş sempatik liderler? Banvitspor´un amigoları?

/resimler/2015-12/31/1006227726080.jpg

    ?Basketbol de skor yazarı olmak??

      Aslında basketbolun ayrıntılarını fazla bilmediğim için Banvitspor´un maçlarına gidemiyorum? Skorboarda yaslanarak oyunu takip etmek hoşuma gitmiyor? Futboldaki gibi oyunun akışına düşünsel olarak ta olsa dokunamamak sizi spor yazarı olmaktan çıkarıp skor yazarına dönüştürüveriyor?  Ya da bana öyle geliyor..  Ne desem ki?

  ?Hiç maskot kaskını çıkartır mı?...?

    Evde çift yastık koltuğa yaslanıp basketbol maçlarını seyretmek kolayıma gidiyor doğrusu.. Yine bir Banvitspor maçını izlerken nasıl olduysa Banvitspor´un maskotlarından biri dikkatimi çekiyor? Maskot kafasındaki sempatik kaskı çıkarıp vesikalık fotoğrafını seyircilere tebessümlerle gösteriyor? Şaşırıyorum.. ´Eyvah!´ diyorum çocukların adına? Güzelim basketbol küçük seyircilerinin rüyaları gitti diyorum içimden.. O çocukların ?Aaaa o da insanmış? dediklerini duyar gibi oluyorum nedense? Amigonun umurunda bile değil? Seyircilere tebessümler göndermeye devam ediyor? Ben de buradayım dercesine?.

   ?Bir de CSK´nın maskotuna bakın??

     Ekrandan izlediğim kadarıyla  CSK´nın maskotlarında böyle davranış görmedim.. Sadece Banvitspor´un bir maskotunda bu duruma rastlıyorum.. Çocuk seyirciler adına rahatım kaçıyor? 4 numaralı Banvitsporlu oyuncunun kalitesi tartışılmaz gibi gözüküyor? Çabuk düşünüp, çabuk oynuyor.. Dikine oynamayı seviyor.. Rakip potaya giden taksi gibi? Banvit Koç´u Selçuk Ernak ?ın verdiği hareketli kareler ve maça taşıdığı heyecan dikkatimi çekiyor? Koç Ernak´ın maç konsantrasyonu ile ceketinin yakalarını birleştirme hareketi Banvitspor´un başarısı ile buluşuyormuş gibi geliyor bana?

    Tüm sporseverlere  adımları yaklaşan 2016 yılının başarı dolu geçmesini diliyorum...    Zeyyat SAYGIN

/resimler/2015-12/31/0937593005371.jpg



Anahtar Kelimeler: BANVİTSPOR MASKOTLARI
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli