BANVİT´TE KAPTANLAR YENİ SEZONA HAZIR

BANVİT´TE KAPTANLAR YENİ SEZONA HAZIR

BANVİT BASKETBOL TAKIMININ 2018-2019 SEZONUNDA TAKIM KAPTANLARI TOLGA GEÇİM VE RIDVAN ÖNCEL OLDU

Banvit Basketbol Kulübü 2018 ? 2019 sezonu öncesinde takım kaptanlarını açıkladı. Turuncu ? Yeşillilerin altyapısından yetişen Tolga Geçim ve Rıdvan Öncel yeni sezonda takım kaptanı olarak görev yapacak.

Yeni sezonda yerli kadrosunu altyapıdan yetişen oyunculardan kuran Banvit, birinci kaptanlık görevini Tolga Geçim´e ve ikinci kaptanlık görevini de Rıdvan Öncel´e verdi. Uzun yıllardır Turuncu ? Yeşilli takımın altyapısında ve A Takımı için ter döken, şampiyonluklar yaşayan genç oyuncular, yeni sezon öncesinde Banvit Basketbol Kulübü yönetimi tarafından kaptanlık göreviyle onore edildi.

İlk olarak 2014-2015 sezonunda Banvit Basketbol A Takım formasını giyen Tolga Geçim, geride bıraktığımız dört sezonda ortaya koyduğu performansla Turuncu ? Yeşillilerin yakaladığı başarılarda büyük rol oynarken, A Milli Takıma kadar yükseldi. 22 yaşındaki oyuncu dört sezonda lig, kupa ve Avrupa kupası maçları olmak üzere toplamda 163 kez Banvit formasını terletti.

Tolga Geçim uzun yıllardır hayalini kurduğu Banvit A Takım kaptanlığına yükseldiği için mutlu olduğunu belirtirken, ?´Yeni kurulan bir takımız. Takımımızın başında kulübün kuruluşundan itibaren yer alan Ahmet Abi var. Yerli kadrosu olarak yönetimimiz bize güvendi ve tamamı altyapıda yer alan oyunculardan kuruldu. Bu da bize farklı bir görev yüklüyor. Bunun bilinciyle çıkıp Banvit´i en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Küçük yaştan itibaren bunun hayalini kuruyordum. Bu takımın kaptanı olmak bana ayrı bir gurur veriyor. Sakatlıksız, başarılı bir sezon diliyorum´´ diye konuştu.

Geçen sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine toplayan ve A Milli Takım aday kadrosuna da davet edilen Rıdvan Öncel, yeni sezonda Tolga Geçim´in ardından ikinci kaptan olarak görev yapacak. Banvit A Takımıyla ilk sezonunda ciddi süreler alıp, önemli katkı yapan genç oyuncu yeni sezonda da iddialı. Rıdvan Öncel, Banvit Basketbol Kulübü Yönetiminin kendilerine güvenmesinden dolayı çok gururlu olduğunu belirtirken, kaptanlık görevi içinse ayrıca mutlu olduğunu dile getirdi.



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli