Barış Manço'da, musiki şöleni

Barış Manço

Kent Konseyi Musiki Topluluğu dinleyicilerden tam not aldı.

Bandırma kent Konseyi bünyesinde bir süredir yoğun bir çalışma içinde olan Şef Verda Dönmez'in yönettiği Musiki topluluğu Barış Manço'daki yeni yıl konseri ile kulakların pasını sildi.

Saime Taş'ın sunuculuğunu üstlendiği yılın ilk musiki konserinde, Tasaffuf musiki ustası Yusuf Nalkesen'in bestelerinin icra edildi.

  45 kişiden oluşan dev musiki topluluğu saz heyeti ve solistler geçidi ile konser boyunca Yusuf Nalkesen'in birçok eserini seslendirdiler.

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun eşi ile birlikte Barış Manço Kültür Merkezinde, Kent Konseyi Musiki Topluluğu tarafından düzenlenen yeni yıl konserinde hazır bulundu.  Konser bitiminde Kent Konseyi Musiki Topluluğu dinleyicilerden tam not aldı.

Konser sonunda konser gelirlerinin Atatürkçü Düşünce Derneğine bağışlanacağını belirten; Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Serdar Polat, Kent Konseyi Başkanı Murat Ergöz ve CHP İlçe Başkanı Hüseyin Bahar, Kent Konseyi Musiki Topluluğuna böyle güzel bir musiki şöleni ile Bandırmalıları buluşturdukları için teşekkür ederek gecenin anısına çiçek takdim etti.

Konsere Belediye Meclis Üyeleri Adil Levent Coşkun, Merve Polat, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve musikiseverler katıldı.



Anahtar Kelimeler: Barış Manço' musiki şöleni
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli