Baro temsilciliğinden vefa gecesi

Baro temsilciliğinden vefa gecesi

Bandırma Baro temsilciği tarafından düzenlenen Hukukçular balosunda meslekte 40.yılını dolduran Av.Artuğ Sayıner, Av. Ergun Ünsal ve 25 yılını dolduran Av Hüseyin Habipoğulları onur plaketi ile ödülledirildiler.
Hukukçular sitesinde gerçekleştirilen gecede başta Balıkesir barosu başkan yardımcısı Av.Yaşar Meyvacı olmak üzere Bandırma avukatları, eşleri ve bazı yargıçlar hazır bulundu.
Hukukçuların sıra dışı vefa gecesinde ayrıca meslege başlayan genç hukukçularda tanıtıldı.
Tuğçe Uçar, Yakup Zorkun, Volkan Kıvanç, Hilal Korçe,Mustafa Çalışkan, Nazım Dik, Soner Dilmaz, ve İpek Eren meslek duayenlerine tanıtılarak büyük alkışla onore edildiler.
Bandırma Baro temsilcisi av.Süleyman Eren`in Hukukçu meslektaşlarına yaptığı konuşma, baro başkan yardımcısı Yaşar Mevyacı ve Ödül alan avukatlar tarafından da desteklendi.
Gecenin onur konuğu olan CHP milletvekili adayı Namık Havutça ise yaptığı konuşmada Ankara`da özgürlükçülerin sesi olacağını vurguluyarak, bu noktada tüm hukukçu arkadaşların desteklerini beklediğini söyledi.
Ayni zamanda bu bir veda konuşması idi 12 Haziran da yapılacak genel seçimlerde Parlemento ya gitmesi kesinleşen Av.Namık Havutça Baro nun vefa gecesin nedeni ile dostlarına da veda etmiş oldu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli