Barselona`ya gidiyorlar.

Barselona`ya gidiyorlar.

” (Akdeniz Ülkelerine Merhaba) isimli projeleri kapsamında planlanan Barselona ziyareti için hazırlıklarını tamamladı.

Gönen, Mehmet Ahmet Genç Ortaokulu, T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığınca hazırlanan programla Barselona`ya gidiyor.

(Ulusal Ajans http://www.ua.gov.tr) yürütülen Hayat Boyu Öğrenme Programı kapsamında ve Avrupa Komisyonu`ndan sağlanan hibeyle gerçekleşen “Hello to Countries of Mediterranean” (Akdeniz Ülkelerine Merhaba) isimli projeleri kapsamında planlanan Barselona ziyareti için hazırlıklarını tamamladı.

Projenin 4. ziyareti olan Barselona toplantısında okulumuz Türk yemek kültürünü İtalyan, İspanyol ve Fransız ortaklarına tanıtacak. Ekipte yer alan 8 öğrencimiz yapılacak yemek yarışmasında hünerlerini sergileyecek ve en lezzetli yemeği hazırlamak için mücadele edecek. 4-9 Kasım 2013 tarihleri arasında devam edecek program çerçevesinde öğrencilerimiz İspanyol arkadaşlarının evlerinde kalacak ve kültürlerini yakından tanıma fırsatı elde edecekler.  

İlçemizin bu ilk Comenius projesinde yaşları 11-13 arasında değişen toplam 26 öğrencimiz Avrupa ülkelerini görmüş oldu. Genç yaşlarında kazandıkları bu tecrübe ileride umarız işlerine yarayacaktır.



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli