"BAŞARAN 2" FOTOĞRAF PLATOSU GİBİ

ERDEK ve ÇEVRESİNDE SALYA TEMİZLİĞİ YAPACAK OLAN BAŞARAN 2. DENİZ SÜPÜRGESİ ŞİMDİLİK POZ VERENLERİ AĞIRLIYOR

MHP li İzmir Aliağa belediye Başkanı Av. Serkan Acar tarafından, Erdek ve çevresinde Milülaj temizliği yapmak üzere Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'a gönderilen "Başaran2." deniz süpürgesi şimdilik fotoğraf çektirmek isteyenlere plato olmaktan öte gitmedi.

29 Mayıs C.tesi gece Erdek iskelesine bağlanan Başaran 2. belirlenen program gereği temizlik çalışmalarına Ocaklar'dan başlaması gerektiği için 31 Mayıs Pazartesi günü öğle saatlerinde Erdek'ten ayrılarak Ocaklar iskelesine bağlandı.

Başaran 2. için düşünülen programda Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın temizlik çalışması öncesi bir basın toplantısı düzenleneceği açıklanmasına rağmen, AKP Milletvekili Yavuz Subaşı, beraberinde AKP Güney Marmara koordinatörü İbrahim Koman ve Erdek AKP ilçe başkan vekili Musa Alioğlu ile birlikte Ocaklar'a gelerek Başaran 2. üzerinde incelemede bulunuldu.

Ocaklar iskelesinde yapılan istişarede Başaran 2. Deniz süpürgesine gerekli olan bakım ve onarım için bir kaç güne ihtiyaç olduğu, bu onarımın gerçekleşmesi ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın temizlik çalışmasına start vermek amacı ile muhtemel olarak Ocaklar'a gelmesinin sözkonusu olduğu belirtildi.

Bu durumda salya'nın hafta sonu yüzeydeki etkinliğini kaybetmesi,  temizliği yapması düşünülen Başaran 2. içinde çalışma programı başlamadan bittiği noktasında yorumlandı.



Anahtar Kelimeler: "BAŞARAN " FOTOĞRAF PLATOSU
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı