BAŞARI BELGESİ ÖDÜLÜ GELDİ.

BAŞARI BELGESİ ÖDÜLÜ GELDİ.

BANDIRMA EĞİTİM VE ARAŞTIRMAA HASTANESİNE BAŞARI BELGESİ ÖDÜLÜ VERİLDİ.

Uludağ Üniversitesi ev sahipliğinde, Bursa İl Sağlık Müdürlüğünce yapılan  “Pandemi Dönemi ve Sonrasında Türkiye’de Organ Bağışının Geliştirilmesi ” konulu sempozyumuna Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Doku, Organ Nakli ve Diyaliz Hizmetleri Dairesi Başkanı Dr. Fatih Kacıroğlu Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Süleyman Çelik, Bursa UÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, Balıkesir İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serkan Kadir Keskin, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Muzaffer Şenveli, Bursa UÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ekrem Kaya ile birlikte Çanakkale ve Bilecik  İl Sağlık müdürleri, akademisyenler, sağlık çalışanları, organ bağışı ile hayata tutunan hastalar ile yakınları katıldı. 


Programda organ nakli ve bağışında emeği geçen ve başarılı olan hastaneler onurlandırıldı. Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Türkiye genelindeki ilçe hastaneleri arasında 1. Olması sebebiyle, başarı belgesi Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz tarafından, Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Muzaffer Şenveli’ ye takdim edildi.

Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Muzaffer Şenveli “ organ nakli bekleyen insanların yaşadığı sorunlara dikkat çekerek, organ bağışı yetersizliği yüzünden her yıl organ bekleme listelerine binlerce hastanın eklendiğini ve yine her yıl binlerce hastanın da organ nakli beklerken hayatını kaybettiğini “ belirtti.  

Bizler bu güne kadar,  Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan, her zaman bu durumu önceliklerimiz arasında tutan  gayretli ekiplerimiz ile HER BAĞIŞ BİR HAYATTIR diyerek çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz. Başhekim Şenveli, 3-9 kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen ve çeşitli farkındalık etkinlikleri düzenlenen organ bağışı haftasında, Hastanemiz bünyesinde ve ilçemizde vatandaşlarımızın yoğun olduğu  bir çok noktada  organ bağışının önemi konulu eğitim ve stand faaliyetlerinin yapılacağını ifade ederek, duyarlı vatandaşlarımızı organ bağışı yapmaya davet etti. 



Anahtar Kelimeler: BAŞARI BELGESİ ÖDÜLÜ GELDİ.
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli