Başarı hikayesini anlattılar

Başarı hikayesini anlattılar

Belediye Başkanı Tolga Tosun: “Bir şehrin spor kulübüne sahip çıkması gerekiyor”

-Göksel Karlahan: “Bandırmaspor çatısı altında bulunan herkes gönülden çalışarak, bu sene olmazı başardı”

-Onur Göçmez: “Aile olmaya çalışalım, birleşelim. Birlikten güçlük doğar demişimdir. Ve kanımca da bunu başardık”

Belediye Başkanı Tolga Tosun:

“Bir şehrin spor kulübüne sahip çıkması gerekiyor”

Bandırmaspor Kulüp Yönetimi Belediye Nikah Salonunda basın toplantısı düzenleyerek sezonu değerlendirdi.  Basın Danışmanı Namık Havutça açılışta yaptığı konuşmada Bandırma’ya tarihi günü yaşatan herkese Bandırma adına teşekkür etti.

Bandırmaspor da hiçbir zaman şampiyonluk umutlarının sönmediğine ve bu umutları yeşertenlerin Başkan Göksel Karlahan ve as başkan Onur Göçmez olduğunu hatırlatan Havutça, “Bandırmaspor’da inanmış bir yönetim ve kadro vardı. Bandırma’da bundan böyle Bandırma’da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bandırma’nın hikayesi daha farklı konuşulacak. Yeter ki birbirimizin ayağından çekmeden devam edelim.  Bandırmaspor’a bugüne kadar kim imza atmışsa hepsinden Allah razı olsun” dedi.

Daha sonra konuşan başkan Göksel Karlahan 2019-2020 yılı sezonunun büyük zorluklarla başladığına dikkat çekerek şunları aktardı:

“ Ama  Bandırmaspor çatısı altında bulunan herkes gönülden çalışarak, bu sene olmazı başardı. Şampiyon oldu. Önümüzdeki sezon kalıcı bir şekilde mücadele etmemiz lazım. İfadelerini kullandı.

As Başkan Onur Göçmez’de konuşmasına ‘şampiyonluk şehrimize hayırlı olsun ‘cümlesiyle başladı. Göçmez “ Basın mensupları arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim. Basın bazen sizin görmediklerinizi gösteren mecradır. Bizlere kendilerinin çok büyük faydası oldu. Bu ligde kalıcı olmamız lazım . Önümüzde tehlikeli bir yıl var.” diyerek geçen sezon yaptıkları çalışmaları anlattı.

“Yönetim olarak hep şu mesajı vermişimdir. Aile olmaya çalışalım, birleşelim. Birlikten güçlük doğar demişimdir. Ve kanımca da bunu başardık. Aralarımıza nifak sokmaya çalışsalar da başaramadılar sonunda takım şampiyon oldu.Basın olarak sizler den bir ricam var sizler Bandırma’yı birleştirin. Bandırmaspor eğer bir daha düşerse, bakın bir daha kalkamaz. Biz bu takımı şampiyon yaptık. Bundan sonra biz var mıyız yokuz niye yokuz?  Maddi anlamda yokuz.Biz maddi anlamda artık Bandırmaspor’a destek veremeyiz.”dedi.

Basın toplantısında yönetime destek vermek için geldiğini söyleyen Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun’da şunları aktardı: “ Bir şehrin spor kulübüne sahip çıkması gerekiyor. Bizlerde ancak Belediye Kanunlarına göre Bandırmaspor’a  yardım yapabildik. Onur Göçmez Bandırma için kazanımdır. Zor günlerinde Bandırmaspor’a sahip çıkmıştır. Bandırmaspor’a  sahiplenmemiz gerekiyor. En azından bu ligde kalmamız için kulübümüzün başarılı olması için”Başkan Tosun ilçedeki  sanayici ve işadamlarına  da seslenerek, onların da elini taşın altına koyarak bordo-beyazlı renklere sahip çıkmalarını istedi. Başkan Tosun,  Bandırmaspor’a sürekli gelir sağlayacak çalışmalar yaptıklarını da sözlerine ekledi.

Basın toplantısına, Başkan Göksel Karlahan, As Başkan Onur Göçmez, Basın Danışmanı Namık Havutça, Futbol Şubesi Sorumlusu  Soner Koçoğlu, Alt Yapı Sorumlusu Feray Acemliler, yönetim kurulu üyeleri Mücahit Çarıkçıoğlu, Mehmet Özbay, Tarık Çimen, Mustafa Der, Özgür Kızıllar ve Özgün Eren katıldılar. Ahmet PESEN



Anahtar Kelimeler: Başarı hikayesini anlattılar
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli