Başarı tesadüf değil

Başarı tesadüf değil

Erdek Halitpaşa ilköğretim Atletizm`de Türkiye kupasına koşuyor.







``Başarı tesadüf olamaz``
Beden eğitimi öğretmeni Niyazi Gülhan nezaretinde uzun ve yorucu bir çalşımanın ardından okullar arası sportif müsabakaların Balıkesir de yapılan Atletizm il şampiyonasında 18 madalya, 1.takım şampiyonluğu kupası ile 1.Takım 3.lüğü kupası ile kente dönen Erdek Halitpaşa ilk öğretim okulu, yönünü Türkiye kupasına çevirdi.

1-2 Mayıs tarihlerinde  6 grupta yapılacak Türkiye şapiyonası 1.kademe yarışmalarında Balıkesir`i temsil edecek olan Erdek Halitpaşa ilköğretim kendisini Türkiye Kupasına konuşladı.

6 Bölgede  yapılacak 1.kademe müsabakaları ardından finale kalan 6 takımın Türkiye şampiyonası için koşacak.

İzmir Atatürk stadyunda yapılacak Tğrkiye şampiyonası 1.kademe müsabakaları için 30 Nisan`da İzmir`e hareket edecek olan Erdek Halitpaşa ilköğretim okulu 1-2 Mayıs tarihlerindeki yarışmalara Küçük Kızlarda takım, Yıldız Erkeklerde ferdi katılım yapacak.

Başta Spor öğretmeni ve Atletizm antrenörü Niyazi Gülhan olmak üzere, 2011-2012 eğitim öğretim yılı başından itibaren düzenli olarak sürdürülen antremanların, İl şampiyonasında getirdiği başarının tesadüf olmadığını vurgulayan kurum müdürü Muzaffer Beyazıt, Atletlerine güvendiğini İzmir`den sonra Türkiye şampiyonasında da sonuş beklediğini söyledi.

Erdek Halitpaşa ilk öğretim okulu atletizm antrenörü Niyazi Gülhan ise Veli, Okul  ve öğrenci üçgeninde oluşturulan konsessüz ile kaçınılmaz başarıya kilitlendiklerini vurgulayarak `` İzmir`den derece ile dönek için elimizden geleni yaptık, `` dedi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli