Başarı tesadüf değildir

Başarı tesadüf değildir

Erdek`in rüzgar kızları bu kez Kayseri de Türkiye 4.oldular.






Türkiye'nin en iyilerinin yarıştığı  22-23 Mayıs 2013 tarihinde Kayseri'de yapılan Okullar arası Atletizm Türkiye Şampiyonluğu Finalleri'ne Beden Eğitimi Öğretmeni Niyazi Gülhan ve Okul Müdürü Zeki Bay eşliğinde katılan İl Şampiyonu, Bölge ikincisi 18 Eylül Ortaokulu Yıldız Kız Atletizm Takımı geçen yıl yakaladıkları Türkiye derecelerinin tesadüf olmadığını gösterdi.

Türkiye'nin en iyilerinin yarıştığı final yarışlarında rüzgar kızlarımız; K.K.T.C., İzmir, İstanbul, Bursa, Eskişehir, Ankara, Zonguldak, Tekirdağ, Adana, Mersin, Sakarya, Muş, Isparta, Trabzon ve Samsun olmak üzere toplam 15 takım ve 240 sporcu ile  zorlu bir mücadele içerisine girdiler. Yarışmaya giden kızlarımız Buse Özel, Büşra İlgen, Aleyna Çakmak, Cansu Sarı, Rümeysa Öztürk ve Selin Bakan buruk bir mutluluk yaşadıklarını dile getirdiler.

Beden Eğitimi Öğretmeni Niyazi GÜLHAN ise sporcularının kıl payı kaçırdıkları madalyalardan dolayı üzgün olduklarını; ancak unutmamaları gereken bir dereceye sahip olduklarını, çalışma şartlarımız düşünüldüğü zaman Türkiye Dördüncülüğü gibi ulaşılması zor bir başarı yakaladıklarını dile getirdi.

Erdek için büyük bir başarı olduğunu vurgulayan Niyazi Gülhan geçen yıllarda da almış oldukları Türkiye derecelerinin tesadüf olmadığını görmenin sevindirici bir durum olduğunu ve önümüzdeki yıl daha büyük hedeflere daha emin adımlarla gideceklerini söyledi.


Atletizm Türkiye Şampiyonluğu Yarışma Sonuçları:

Toplam 11 dalda yarışan Rüzgar Kızlar

4x100 Metre Bayrak Yarışında Türkiye Dördüncüsü

300 Metre'de Türkiye Sekizincisi

Diğer dallarda da Türkiye Dokuzunculukları ve onunculukları kazanarak topladıkları puanlarla

Takım Olarak Türkiye Yedincisi olmuşlardır.

Sporcularımız Buse ÖZEL, Büşra İLGEN, Aleyna ÇAKMAK, Cansu SARI,  Rümeysa    ÖZTÜRK,  ve Selin BAKAN'ı tebrik ederiz.









Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı