Başarılar yazılan 15 yıl

Başarılar yazılan 15 yıl

Bandırma Fen Bilimleri Eğitim Kurumları, başarı dolu 15 yılı geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyor.

Bandırma'da faaliyet gösteren başarılı eğitim kurumlarından Fen Bilimleri Eğitim Kurumları, meslekte dopdolu, başarı dolu 15 yılı geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyor.

Fen Bilimleri Eğitim Kurumları'nın Bandırma'da kurucusu ve Genel müdürü Matematik Öğretmeni Özer Aydın, kurumsal yapının geride bıraktığı 15 yıllık geçmişindeki üstün başarıların Eğitim kadrosundaki birlik ve bütünlükten kaynaklandığını açıkladı.

Grand Asya oteldeki basın toplantısında kurum personeli-öğretmenler hazır bulundu. Özer Aydın, Eğitimde başarıya uzanan yolda kaçınılmaz başarının önkoşulu Fen Bilimleri çalışanları olarak kurumsal başarı çıtasını en üst noıktaya taşımak adına mesai mefhumu tanımadıklarını, zaman zaman öğrencilerin aşamadıkları noktalarda saat mefhumu gözetmeksizin kendilerini arayabildiklerini açıkladı.

Bandırma Fen Bilimleri Eğitim Kurumları olarak geride kalan 15 yıl içinde bir dizi evrimler geçirildiği ni, bunların önemli bölümlerinin özel eğitim kurumları bazında ön görülen değişiklikler olamsına rağmen, kurum çalışanı eğitim kadrosu ile birlikte aldıkları kararlar gereği bugün gelenen noktadaki başarıları ile kurumsal yapının imajını ve marka değerini en üğst noktaya taşıdıklarını vurguladı.

Kurum ve kurumda görevli kadro olarak hiçbir cemaat ve dernek ile doğrudan bağlantıları olmadığını açıklayan Fen Bilimleri Eğitim Kurumları Kurucu yönetim kurulu başkanı Özer Aydın," Birtek bağlı olduğumuz kurum Bandırma Ticaret Odasıdır." dedi.



Anahtar Kelimeler: Başarılar yazılan
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false