Başarılı öğrenciler ödüllendirildi.

Başarılı öğrenciler ödüllendirildi.

66. Yıl dönümü kutlanan İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi programında yer alan yarışmalarda derece kazandılar.

19 Aralık 2014 günü 66. Yıldönümü kutlanan İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi kutlama etkinlikleri kapsamında Balıkesir Valiliğince İlimiz geneli İlkokul öğrencileri arasında düzenlenen Resim Yarışmasında İlçemiz Özel Mahmut Bayram İlkokulu öğrencisi          Eslem AKPINAR 3. olmuştur. Başarılı öğrenciye Balıkesir Valisi Sayın Mustafa YAMAN tarafından gönderilen hediyesini Kaymakamlıkta düzenlenen törenle Kaymakam Hüseyin PARLAK verdi. Törene İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail YILMAZ, Şube Müdürü Fuat KILIÇASLAN, Okul Müdürü Nesim KOTAN ve öğrenci Eslem AKPINAR katılmıştır.

Kaymakam Hüseyin PARLAK: Bu başarıda emeği geçen başta Okul Müdürümüzü, Öğretmenimizi, velimizi ve öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim, dedi.

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ALTIN İLE ÖDÜLLENDİRİLDİLER

2014-2015 eğitim öğretim yılında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ortaokul 8. sınıf öğrencilerine uygulanan I. TEOG sınavında İlçemiz okullarından;

Öğretmen Işıl İpek Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri Sabit AKMAN ve Dilay Doğa AYDIN,

Mehmet Ahmet Genç Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Ahmet Koray ŞENOĞLU 120 sorunun tamamını yapmışlardır.

Başarı gösteren öğrenciler Kaymakam Hüseyin PARLAK’ ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarete, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail YILMAZ, Okul Müdürleri Abdullah ÖZGÜR ve Ali SOLAK, öğrenci velileri ile öğrenciler katıldı.

Kaymakam Hüseyin PARLAK: Başarılarından dolayı öğrencilerimizi tebrik ederim. Planlı ve programlı çalışmanın sonunda başarının kaçınılmaz olduğunu, söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail YILMAZ: Başarılı olan öğrencilerimizi kutlarım. 2014-2015 yılı I. TEOG’ da Gönendeki ortaokul 8. sınıfta okuyan 924 öğrenci sınava girdi. Bu öğrencilerimizin başarısı geçen yıla göre artış göstermiştir. Bu başarıda emeği geçen başta idarecilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve elbette özverili çalışmalarda bulunan öğrencilerimizi kutlar kendilerini tebrik ederim.

Bu arada okullarımızda açılan yetiştirme kurslarının öğrencinin başarısı için yeterli olduğunu, bunu da en güzel ispatı öğrencimiz Sabit AKMAN göstermiştir.

Ayrıca ilçemizdeki başarıların artmasında okullarımızın hepsinin taşıma merkezi olarak hizmet vermesi, bunun sonucunda da insan kaynaklarımız ile fiziki imkanlarımızın daha verimli hale gelmesinin bir etken olduğunu düşünüyoruz, dedi.

Ziyaret sonunda Kaymakam Hüseyin PARLAK öğrencilere altın hediye etti.

 

 

 

 

 

 



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı