Başarılı öğrencilere destek

Başarılı öğrencilere destek

Gönen`de, Eğitim Yolunda Başarılı Öğrencilere, Ödül ve Destek geldi

Gönen`de, Eğitimin başarılı olan öğrenciler Kaymakam Hüseyin Parlak tarafından ödüllendirildiler.

2013 LYS sonuçlarına göre yerleştirmeleri yapılan başarılı öğrencileri kabul eden Kaymakam Parlak hem övütte bulundu hemde başarılı öğrencileri ödüllendirdi.

LYS sonuçlarına göre Gönen’in başarılı öğrencilerinden Okan Demir (İHL mezunu) Bursa Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ne, kardeşi Bahar Demir ise (M.U. mezunu) Kırklareli Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümüne yerleşti. 

Başarılı öğrenciler ve onlara emek vererek yetiştiren okul müdürleri ile velilerinin bir araya geldiği buluşmada İHL Müdürü Mehmet Ali Aktaş ile Mustafa Uşdu Lisesi Müdürü. Rahmi Akpolat ve İlçe Milli Eğitim Md İsmail Yılmaz da hazır bulundular.

Kaymakamlık olarak daima eğitimin yanında olduklarını açıklayan Kaymakam Hüseyin Parlak yardım ve desteklerin her zaman süreceğini bu noktada devlet kaynaklı desteklerin yanı sıra işdünyasının da desteklerini konunun içine dâhil edeceklerini, özendirici olacaklarını ifade etti.

Daha sonra başarılar dileyerek BAŞHAN Çeltik Tic. sahiplerinden Necmettin Memiş tarafından öğrencilere hediye zarfları takdim edildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yılmaz ile bir dizi değerlendirmede bulunan Kaymakam Hüseyin Parlak, bu benzeri ekonomik sıkıntı yaşayan 114 öğrencinin bulunduğunu, hemen hepsinin okul müdürlerinin koordinasyonunda iş dünyası ile kurulacak irtibatlarla sıkıntılarının giderileceğini açıkladı.



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli