Başarının sırrı

Başarının sırrı

Sargınlar Madencilik başarılı bir çalışma dönemini geleneksel kahvaltı buluşması ile kutladı

Güney Marmaranın başarılı markalarından Sargınlar Madencilik başarılı bir sezon geçirmenin ardından hafta son Ekol bahçede personel kahvaltısı ile bir araya geldi.

/resimler/2019-3/25/0944098789186.jpg

Başta şirket yönetim kurulu Emrah Sargın ile Alper Sargın´ın hazır bulunduğu geleneksel pazar kahvaltısında işletmenin tüm personeli aileleri ile birlikte hazır bulundu.

Sargınlar Madencilik´in Ekol Bahçe´de gerçekleştirdiği mükellef pazar kahvaltısı sadece sadece kahvaltı ile sınırlı kalmadı. Başarılı olmanın, başarılı kalmanın ve başarıyı sürekli kılmanın çalışma ortamındaki moral ve motivasyondan geçtiğine işaret eden işletme koordinatörü Aran Karan kahvaltıya katılan tüm personele işletmeye olan katkıları anısına birer armağan verdi.

Sargınlar Madencilik yönetim kurulu başkanı Emrah Sargın ise çalışma hayatında hergün birlikte olmalarına karşın zaman zaman gerçekleştirdikleri sosyal buluşmalar ile kurum içi motivasyonu arttırdıklarını, çalışma hayatında moralin önemli olduğunu söyledi.

/resimler/2019-3/25/0944496431217.jpg

 SARGINLAR MADENCİLİK NAKLİYE-İNŞAAT GIDA SANAYİ TİC. LTD.ŞTİ.

   1986 yılında Şirket kurucu üyesi ve başkanı Sebahaddin SARGIN tarafindan Çanakkale ili, Çan ilçesinde başlayan, kömür ticareti ve nakliye işini gelişen ve ilerleyen piyasa şartları neticesinde gelişim göstererek 24.04.2006 tarihinden bu yana SARGINLAR MAD.NAK. TİC. LTD.ŞTİ adı altında faaliyetlerine devam ediyor.

    Şirketleşmenin ardından şirket merkezini, Coğrafi konumu itibarıyla büyük bir önem teşkil eden Bandırma´ya taşıyan ve dört ortaklı bir aile şirketi konumunda olan SARGINLAR MAD.NAK. TİC. LTD.ŞTİ. bünyesinde çalıştırdığı 15 personeli ile ? Takım Ruhuna? dayalı, müşteri memnuniyetini ön planda tutan, güler yüzlü, kaliteli hizmet anlayışı ile sektöründe öncü isimler arasında olmanın mücadelesini vermektedir. ?

   Türkiye Kömür İsletmelerine ait SOMA ve ÇAN devlet ocağı kömürleri bayii olan şirketimiz Başta Marmara?da Trakya olmak üzere, İç Anadolu´da, Ankara´ya kadar uzanan güzergâhta tekstil ve boya fabrikalarına kömür satısı yapmaktadır. Yine bu bölgelerdeki depo müşterilerinden gelen talepler doğrultusunda toptan kömür satışları da yapan firmamız birçok ilde yüzlerce aileye ulaşmaktadır.

   Bölgemizde özellikle büyük bir ticari öneme sahip Tavuk sektörünün İhtiyacı olan kömürlerinde satısını yapan şirketimiz, hizmet verdiği 100´ü askın Tavuk hane ile bu konuda da iddiasını ortaya koymaktadır. Şirketimiz ayrıca Site ve Apartman yöneticilerinin tercih ettiği kaliteli ithal Sibirya kömürlerini en taninmiş İthalatçı firmalardan temin ederek müşterilerine sunmaktadır. Tüm bunların yanında kömür satısı yaptığı bölgelerde bünyesinde barındırdığı 10 araçlık filosu ile nakliye alanında hizmetlerde bulunan şirketimiz, 30 yıl öncesine dayanan geçmişi ile geçmişten edindiği bilgi ve birikimi yarınlara aktararak her zaman çevreye duyarlı, müşterilerinin memnuniyetini hep ön planda tutan felsefesi ile yarınlara umutla bakmaktadır.

  2013 yılında adım attığı  RENT A CAR hizmeti ile  faaliyetlerine bir yenisini daha ekleyen firmamız sahip olduğu 45 araçlık araç kiralama portföyü   ile de bu alandaki iddiasını ortaya koymuş ve kısa zamanda piyasanın aranılan ve tercih edilen marka değeri olmayı başarmıştır.



Anahtar Kelimeler: Başarının sırrı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false