"Başarıya giden yol, Ticaret lisesinden geçer"

İş Adamı Osman Muslubaş, Bandırma, Haydar Çavuş Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi karıyer günlerine katıldı.

Fort Muslubaşlar AŞ nin kurucusu ve yönetim kurulu başkanaı başarılı iş adamı Osman Muslubaş 1974/75 yıllarında o dönem adı Ticaret lisesi olan 

(Bandırma - Haydar Çavuş Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi) karıyer günlerine katıldı.

Okulun çok amaçlı toplantı salonunda son sınıf öğrencilerine konuşan Muslubaş, o yıllarda bugün sevgi yolu olarak bilinen ve şimdiki İnegöl ızrayanın olduğu terde 2 katlı binin 2. katında okuduklarını, şimdiki gençlerin bu ynden kendi dönemlerine oranla şanslı oılduklarını söyledi.

Bandırma Ticaret lisesinin iş hayatında kendisine her daim işık olduğunu vurgulayan Muslubaş, eğitim, saygı, sevgi ve okul günlerinin kendisine kattığı çok şey olduğunu vurgulayarak yer yer haylazlıklar da yaptıklarını itiraf etti.

Muslubaş, sol bekte geçmeyenin kalmadığı koridor olmasına rağmen okul takımından hiç kesilmediğini, Bando takımına girmek için ise trampet takımına 2 davul sponsörü olmak durumunda kaldığını itiraf etti.

Konuşması sık sık alkışlanarak kesilen Muslubaş´a anılarını tazeliyerek öğrencilere umut ışığı aşıladığı gerekçesi ile okul müdürü Cihat Alat tarafından bir buket çiçek verilerek teşekkür edildi.

/resimler/2018-1/4/0059157170724.jpg

 


  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli