Başçı’dan adaylık açıklaması

Başçı’dan adaylık açıklaması

Bandırma Şoförler Odası Başkan adayı Başçı: “Genç ve enerjik bir ekiple hizmete talibiz”

Bandırma Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan adayı İbrahim Başçı, “Genç ve enerjik bir ekiple göreve talibiz. Genel kurulda takdir üyelerimizindir” dedi.

Halen görevde bulunan Osman Çapar’ın yönetim kurulu üyesi olan Başçı, “Sayın Çapar’ın yönetiminde, bir yıl süreyle iyi çalışmalar yaptık. Ancak daha sonra onaylamadığımız bazı konularda sıkıntılar yaşadık. Osman Bey, bizim istifamızı istedi. Ancak üyelerimizin bize 4 yıl süreyle görev verdiğini belirterek istifa etmedik” diye konuştu.

Bandırma Gazeteciler Cemiyeti’nde, “Velhasıl” gazetesi ve Bandırma İnternet Sitesi’nin canlı yayınına katılan Başçı, yönetime seçildikleri takdirde üyelerinin sorunlarının çözümüne yönelik özverili bir çalışma gerçekleştireceklerini belirtti.

1971 yılında Kayseri’de doğup, 1991 yılından beri Bandırma’da yaşadığını belirten Başçı, Oda üyelerine, 30 Ocak 2022 Pazar günü yapılacak genel kurulda seçime sarı liste ile katılacağız. Üyelerimizi genel kurula katılarak, mutlaka oylarını sağduyularıyla kullanmalarını rica ediyorum” dedi.   ÖNDER BALIKÇI



[15:47, 28.01.2022] Tarik:
Anahtar Kelimeler: Başçı’ adaylık açıklaması
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı