"BAŞIMIZ SAĞ OLSUN"

, "Birlik ve beraberliğimize, kardeşliğimize ve demokratik yaşama yönelik terör saldırılarını kınıyor, şehitlerimize Allah´tan rahmet diliyoruz?

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, bölücü terör örgütünün saldırısında şehit düşenlerin derin acısını yaşadıklarını ifade ederek, "Birlik ve beraberliğimize, kardeşliğimize ve demokratik yaşama yönelik terör saldırılarını kınıyor, şehitlerimize Allah´tan rahmet diliyoruz? dedi.

Hakkari´nin Yüksekova ilçesinin Dağlıca bölgesindeki terör saldırısına ilişkin yazılı bir açıklama yapan Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, askerlerimizin şehit düşmesine ve yaralanmasına neden olan terör saldırılarını kınayarak, şunları kaydetti:

"Bölücü terör örgütünün saldırılarında şehit düşenlerin derin acısını yaşıyoruz. Milletimizin birlik ve beraberliğine, kardeşliğimize, demokratik yaşama ve geleceğimize yönelik saldırıları kınıyor, aziz şehitlerimize Allah´tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.?

Açıklamasında,  yaklaşık 200 kişilik grubun Hürriyet Gazetesi´nin Bağcılar´daki merkez binasına saldırısını da kınayan Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, ?Halkın haber alma özgürlüğü adına görev yapan medya kurumlarına yönelik saldırılar ne yazık ki geçmişten günümüze hep yaşanmıştır. Demokratik yollarla yapılan kınama ve eleştiri sınırını aşan saldırıyı kınıyor, saldırganların kısa sürede yakalanarak adalet önüne çıkarılmalarını bekliyoruz? dedi.

/resimler/2015-9/7/1538345475315.jpg

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı



Anahtar Kelimeler: BAŞIMIZ OLSUN
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu