BASIN EMEKÇİLERİYLE BİRLİKTE OLDULAR

BASIN EMEKÇİLERİYLE BİRLİKTE OLDULAR

Başkan Tosun, gazetecilerle buluştu  “Özgür ve doğru haberin yanındayız”

Başkan Tosun, gazetecilerle buluştu  “Özgür ve doğru haberin yanındayız”

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla gazetecilerle bir sabah kahvaltısında buluştu. Kahvaltıya, Kaymakam Engin Aksakal, Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur, belediye meclis üyeleri ve CHP İlçe Başkanı Selim Panç da katıldı.

Toplantıda ilk konuşmayı yapan Belediye Başkanı Tosun, “Gazetecilik yapmak kolay değil. Hele hele hak ve adaletin ikinci plana atıldığı bugünlerde daha da zor. Sizlerin şeffaf ve doğru haberlerinizden biz de yararlanıyor, eksiklerimizi öğreniyoruz. Tabii ki zaman zaman gerçek dışı habercilik yapanlar da oluyor. Biz onlara da kucak açıyoruz. Ama her zaman özgür ve doğru haberin yanındayız.” dedi.

Kaymakam Engin Aksakal da konuşmasında, gazetecilerin toplumda önemli bir misyonları olduğuna dikkati çekerek, şunları söyledi:

“Gazeteciler, toplumu bilgilendirme, kamuoyunu doğru ve hızlı şekilde bilgilendirerek, kamu hizmeti yaparlar. Bandırma’da da aktif bir gazetecilik olduğunu memnuniyetle görüyorum. Tüm gazeteci arkadaşlarımızı kutluyorum. 2022 yılının, Bandırma’ya, ülkemize ve dünyaya güzel haberler ve iyilikler getirmesini diliyorum.”

Tosun, daha sonra belediyenin bir yıllık çalışmalarını anlatan görsel sunum yaptı.   ÖNDER BALIKÇI



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı