BASINA ve KAMUOYUNA:

BASINA ve KAMUOYUNA:

CHP Balıkesir Milletvekili Haluk Ahmet Gümüş'ün geçirdiği trafik kazasının detayları ve şu anki sağlık durumuna ilişkin açıklama:

CHP Balıkesir Milletvekili Haluk Ahmet GÜMÜŞ, Balıkesir`de kar fırtınası nedeniyle zarar gören köyleri ziyareti sonrası Ankara`ya dönüş yolunda kendi kullandığı araçta öndeki maddi hasarlı kaza için yavaşladığı esnada; arkadan gelen araçların çarpmasıyla yaralanmıştır. Ambulans ile kaldırıldığı Sivrihisar Devlet Hastanesi`nden Ankara`da Başkent Üniversitesi Hastanesi`ne sevk edilmiştir. Hayati riski yoktur.

Bazı basın organlarında aracının kaydığı, şarampole yuvarlandığı, bilincinin kapalı olduğu ve komada olduğu gibi yayınlanan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Kaburga kemiklerinde, iki omzunda ve kol bileğinde kırıklar mevcuttur. Halen hastanede gözetim altında tutulmaktadır. Kaza anından beri bilinci hiç kapanmamış olup hayati organlarında risk bulunmamaktadır.

Sayın Milletvekilimizin en kısa zamanda sağlığına kavuşarak çalışmalarına devam etmesi için gerekli her tür önlem alınmaktadır. Doktorlar tarafından sürekli takip edilmektedir. Kendisine acil şifalar diliyoruz.

                                                                  Haluk Ahmet GÜMÜŞ

                                                                CHP Balıkesir Milletvekili

                                                                        Basın Bürosu



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı