PEDALLAR ŞEHİTLERİMİZ İÇİN DÖNDÜ

PEDALLAR ŞEHİTLERİMİZ İÇİN DÖNDÜ

Bandırmalı Bisikletçiler grubu "Banbis" Terör şehitleri anısına pedal çevirdi.

Bandırma Bisiklet Grubu (BANBİS) Pazar sabahı antrenman turuna, hain saldırıların olduğu bugünlerde askerimizin, polisimizin yanındayız, biriz beraberiz mesajını vermek için 17 Eylül Polis Merkezinde polislerimizle kucaklaşarak başladı. Ardından Garnizon Şehitliğini ziyaret edip şehitlerimiz için dua etti. Kuşcenneti köyü parkurunda 37 km pedal çevirerek Pazar sabahı antrenman turunu tamamladı.

/resimler/2016-12/18/2145100384227.jpg

Grubun sözcüsü Olcay TÜRKER, ? 18 Aralık Pazar sabahı antrenman sürüşümüzü 4 kişinin katılımıyla Kuşcenneti parkurunda 37 km sürüş yaparak tamamladık.

Bugün Cumhuriyet Meydanında toplandıktan sonra turumuzun çıkış fotoğrafını çekmek üzere, hain saldırıların olduğu bugünlerde askerimizin, polisimizin yanındayız, biriz beraberiz mesajını vermek ve Vatan uğruna canlarını ortaya koyup, gece gündüz demeden görevini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışan emniyet personelimizle kucaklaşmak için 17 Eylül Polis Merkezi önüne gittik. Polislerimizle birlikte karakolun önünde fotoğraf çekilip, başsağlığı diledikten sonra hayırlı nöbetler deyip antrenman turumuza başladık.

/resimler/2016-12/18/2147061620711.jpg

Turumuzun güzergâhında bulunan şehir mezarlığındaki Garnizon Şehitliğini ziyaret ettik. Aziz şehitlerimize dualarımızı ettikten sonra sürüşümüze Kuşcenneti köyüne doğru devam ettik. Kuşcenneti köyünde kahvehanede sıcacık çaylarımızı içip, içimizi ısıttıktan sonra Bandırmaya dönerek sürüşümüzü tamamladık.

Ülkenin bölünmez bütünlüğüne karşı yapılan bu terör saldırıları asla amacına ulaşamayacaktır. Vatan savunması için canlarını feda eden aziz şehitlerimiz Türk Ulusunun yüreğinde sonsuza dek yaşayacaklardır. Hain Saldırılarda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah´tan rahmet, Ailelerine Büyük sabırlar diliyoruz. ? dedi.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !



Anahtar Kelimeler: Basis Teröre lanet parkuru
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı