Başkan gibi karşılandı.

Başkan gibi karşılandı.

Bandırma Şehit Süleyman Bey İlkokulu öğrencisi, 9 yaşındaki Arda Bayat´a ilçe yöneticileri yakın ilgi gösterdi.

Öğrenci temsilcisi olduktan sonra arkadaşlarına verdiği sözleri bir ay içinde yerine getiren Bandırma Şehit Süleyman Bey İlkokulu öğrencisi, 9 yaşındaki Arda Bayat´a ilçe yöneticileri yakın ilgi gösteriyor.

/resimler/2019-1/8/2155383251364.jpg

İki ay önce okul temsilciliği seçiminde verdiği sözleri yerine getirerek okuluna birçok malzeme kazandıran Arda isimli öğrenci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan tarafından makamına çağırılarak tebrik edildi.

Arda, takdir dolu sözlerin ardından Müdür Mutlu Aslan´ın, ?Benden bir isteğin var mı?? sorusu üzerine de Şehit Süleyman Bey Ortaokulu merdiven boşluklarına güvenlik ağı takılmasını istedi. Aslan, Arda´nın yaptıklarının diğer arkadaşlarına da örnek olmasını diledi.

/resimler/2019-1/8/2156009033217.jpg

İlçe Emniyet Müdürü Soner Duran, okul temsilcisi olarak yaptıklarını gazetelerden öğrendiğini belirttiği Arda´yı okulunda ziyaret ederek, kendisine öğretmenlerinin önünde kitap armağan etti.

Arda, bu ziyaretin ardından kendisine değer veren Emniyet Müdürü Duran´ı makamında ziyaret ederek bir demet çiçek sundu.

Müdür Duran, teşkilat olarak da her zaman Arda´nın yanında bulunacaklarını iletirken, bir isteği olup olmadığını sordu.

/resimler/2019-1/8/2156184346007.jpg

Küçük öğrenci, bilhassa çarşamba günleri Kurtuluş Caddesi üzerinde bulunan kapalı pazar yerinin Şehit Süleymanbey Ortaokulu´nun çıkış yerinde olması ve trafiğin artması ile trafiğin tehlike arz ettiğini bildirince, müdür konuyla derhal ilgileneceğini söyledi.

Müdür Duran, Arda´ya,?Örnek insan olmak için çabala, kalbin daima sevgiyle dolsun? diyerek, başarılar diledi.

Arda, eski milletvekili Namık Havutça ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Elüstü ile birlikte Banvitspor-Fenerbahçe Beko maçını izledi. Arda, Elüstü´ye kendisine okulu adına yaptığı katkılardan için arkadaşları adına teşekkür etti.

/resimler/2019-1/8/2156373721299.jpg

Elüstü Arda başarılı bir öğrenci. Kendinden emin, aynı zamanda sempatik. Yetişkin gibi davranması beni çok etkiledi? dedi.

Birlikte Banvit Fenerbahçe Beko maçını izlediği Namık Havutça´da başarılı öğrenciye derslerinde de aynı başarıyı göstermesini isteyerek, kendisinden bir isteği olursa elimden geleceği yaparım sözü verdi.

Sınıf öğretmeni Turgay Çakır tarafından aday gösterilen ve ?Hak Yerini Bulsun Arda Bayat Temsilci Olsun ? sloganıyla çıktığı yolda arkadaşlarının oylarının büyük çoğunluğunu alan Arda Bayat, okul temsilcisi olmuş ve verdiği sözlerin çoğunu bir ay gibi kısa bir zamanda yerine getirmişti. Şimdi okul bahçesinde eskiyen basketbol ve kale filelerinin yerine yenileri, futbol topları,  basketbol topları öğrencilerin emrinde.



fatih bayat
10.01.2019 09:21:35
Tebrikler Arda Bayat´a Başarıların daim olsun aslan parçası...

Anahtar Kelimeler: Başkan gibi karşılandı
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli