Başkan Mirza´dan Bayram mesajı

Başkan Mirza´dan Bayram mesajı

Belediye Başkanı Dursun Mirza, Ramazan Bayramının kırgınlıkların ortadan kalktığı, dargınlıkların bittiği bayram olması dileğinde bulundu

Bayramlar sevinç ve neşe günleridir. Kırgınlıkların, dargınlıkların unutulduğu günlerdir. Hayatı anlamlı kılan en önemli değerlerden biri olan sevgiyle herkesin kucaklaştığı günlerdir. Eşimize, dostumuza, komşumuza, arkadaşlarımıza, hatta hiç tanımadıklarımıza bile içten gelen bir gülümsemeyle sarıldığımız günlerdir.

/resimler/2018-6/13/2238278764676.jpg

Bayramların bize sunduğu bu güzelliklerin tüm yıl boyunca sürmemesi için aslında hiçbir neden yok. Ama ne yazık ki farklı nedenlerle bunu sürdüremiyoruz. Dünyaya baktığımızda pek çok yerde hep acı ve sıkıntılar var. Özellikle Müslüman ülkeler ne yazık ki hep bir karmaşa, savaş ve gözyaşıyla yaşıyorlar. Egemen güçler, silah satarak servetlerine servet katma uğruna masum insanların, çocukların öldürülmesine neden oluyorlar. Yaralananlar, dağılan aileler, paramparça olan hayatlarla kirli güçler dünyamızı inanılmaz kirletiyorlar.

Pek çok ülkede Müslümanlar, bayramın güzelliğini bile doyasıya yaşayamıyorlar. Onların acılarını yüreğimizde yaşarken, bizlerin bugün bu güzel ülkede özgürce yaşayabilmemizi borçlu olduğumuz yüce ATATÜRK ve aziz şehitlerimizi de saygı ve rahmetle anıyorum.

Ramazan ayı ile birlikte daha da yoğunlaşan yardımlaşma ve dayanışma gayretlerimizin, pek çok kardeşimizin bayram sevincine ortak olabilmesine katkı sağladığına inanıyorum. Bayram günlerinde de zor durumda olanlara uzattığımız yardım eli ve içten dualarımızla bayramları hepimiz için gerçek bir bayrama dönüştüreceğimize inanıyorum.

Bu duygularla başta Bandırmalı hemşerilerim olmak üzere, ulusumuzun ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı´nı kutluyor, tüm insanlık için sevgi, barış ve kardeşlik getirmesini diliyorum.



Anahtar Kelimeler: Başkan Mirza Bayram mesajı
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli