Başkan Sarı, Erdek´i anlattı

Başkan Sarı, Erdek´i anlattı

?Bandırma Manşet?, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı´yı konuk etti

BANDIRMA MANŞET, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı´yı sizler için konuk etti.

/resimler/2015-6/20/0002048753037.jpg

Sarı´yla, son olarak Ankara´da, CHP Genel Merkezi´nde katıldığı toplantı, ilçenin çay bahçeleri, Zeytinliada ve Kyzikos ören yerleri, belediyenin ilçedeki okullara destekleri, iskelede Büyükşehir Belediyesi ile ilgili yaşadıkları sorunlar, Erdek´in sporu, belediyenin çalışmaları ve planladığı yeni yatırımlar dahil birçok konuyu konuştuk. Erdek için günübirlik değil, geleceğe yönelik düşünce ve planları olduğunu vurgulayan Sarı, hâlen başkanlığını sürdürdüğü Marmarabirlik´e bağlı 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi ile ilgili düşüncelerini de açıkladı. Sarı, ?Marmarabirlik´te artık yeni ve gerçekçi bir sisteme ihtiyaç var. Çünkü bu sistem, zeytin üreticisinin zararına yol açıyor? diye konuştu.

Sarı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur´un deneyimli bir politikacı olduğunu, kendisiyle ilgili olumsuz bir düşüncesi bulunmadığını vurgularken, ?Ancak, Erdek AKP içinde, ?Kraldan çok kralcı´ davranışını benimseyen bazı kişiler var. Bu kişiler, Erdek´e yapmak istediğimiz bazı hizmetleri engellemeye çalıyorlar. Bunların çoğundan, Edip Bey´in haberinin olmadığına inanıyorum? dedi.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı´yla söyleşimizin ilginizi çekeceğini umuyoruz.



Sedat Önder
20.06.2015 18:32:22
Sayın Başkan´ın açıklamaları yerinde ve aydınlatıcı ancak Erdek için hayati önem arz eden Kastri İmar Planlarından söz edilmemiş olması manidardır.3000 kişi kadar bir nüfusu ve Erdek´in geleceğini ilgilendiren bu konu gündem dışında kalmamalıydı. Saygılar.

Anahtar Kelimeler:
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli