Başkan Sarı´dan 10 Kasım Mesajı

Başkan Sarı´dan 10 Kasım Mesajı

"Ulusal birliğimiz ve bağımsızlığımızın simgesi idi."

Hakkâri Askeri Üs Bölgesinde mühimmat patlaması sonucunda; 25 askerimiz yaralanmıştır. 7 askerimize ise ulaşma çabaları sürmektedir.

Yaralanan askerlerimize acil şifalar şifalar diliyor, vatan evlatlarımıza en kısa süre içerisinde sağ salim ulaşılmasını temenni ediyorum.

/resimler/2018-11/9/2358174768638.jpg

Kudretini ve bütün hırsını milleti için harcayan, asaleti, zarafeti ve zekâsı ile tüm dünyaya diz çöktüren, olmaz denilen ne varsa olduran, karanlığa gömülmüş, yıkık denilen bir ülkeden koskoca bir Cumhuriyet inşa eden, küçücük kalplerde kocaman bir sevgi olan, ulusal birliğimizin ve bağımsızlığımızın simgesi, Türk Milletin ortak değeri, Türkiye Cumhuriyeti´nin ebedi ve tek Başkomutanı, ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK´ü ebediyete intikal edişinin 80. Yıl dönümünde saygı sevgi ve rahmetle anıyorum.

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK´ün ebediyete intikal edişinin 80. Yıl dönümü münasebetiyle ilçemiz Yalı Cami´nde 10 Kasım Cumartesi yarın, öğle namazının ardından, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, silah arkadaşları ve geçmişten bugüne yitirdiğimiz tüm şehitlerimizin ve ebediyete intikal eden tüm gazilerimizin ruhuna Mevlid-i Şerif okutulacak, ilçemiz Cumhuriyet Meydanı´nda Lokma döktürülecektir.  Tüm halkımız davetlidir.

                                                        Mimar Hüseyin SARI

                                                       Erdek Belediye Başkanı

 



Anahtar Kelimeler: Başkan Sarı Kasım Mesajı
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli