Başkan Sarı´dan açıklamalar

Başkan Sarı´dan açıklamalar

Belediye Başkanı Hüseyin Sarı: ?Kim getirirse getirsin, yeter ki doğalgaz gelsin?

Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı, gündeme ilişkin düşüncelerini açıkladı.

                                  GENEL İŞ´LE SÖZLEŞME

Başkan Sarı, DİSK´e bağlı Genel-İş Sendikası Balıkesir Temsilciliği ile % 11.2´lik zam ile belediyede çalışan 100 işçi adına sözleşme imzaladıklarını açıkladı. Sözleşme, iki yılı kapsıyor.

                    KAFAOĞLU HENÜZ BELEDİYEMİZE GELMEDİ

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu´nu kendisinin ziyaret ederek, başarılar dilediğini belirten Sarı, ?Sayın Kafaoğlu, henüz belediyemizi ziyaret etmedi. Geldiğinde, kendisini Erdek´in sorunları ve beklentileri hakkında ayrıntılı şekilde bilgilendireceğim? dedi. Edip Uğur´un başkanlık dönemi dahil Erdek Belediyesi´nin, Büyükşehir Belediyesi´nin yapması gereken hizmetleri yerine getirmeleri ve katı atık bedellerinden kaynaklanan yaklaşık 6 milyon lira dolayında alacakları bulunduğunu vurgulayan Sarı, ?Bu para ödendiğinde personelimizin maaş alacaklarını hemen ödeyeceğiz? diye konuştu.

Zekai Kafaoğlu´nun görevine henüz yeni başladığına işaret eden Sarı, ?Ona biraz zaman tanımak gerekir. Tek endişem, daha önce parti il başkanlığı görevinde bulunması nedeniyle parti teşkilatlarından etkilenebileceğidir. Dilerim böyle bir olay yaşanmaz ve tüm belediyelere parti farkı gözetmeksizin eşit yaklaşır? dedi.

/resimler/2018-3/1/2206042710377.jpg

                DOĞALGAZ GELSİN DE KİM GETİRİRSE GETİRSİN

Erdek´e doğalgaz gelmesi konusunda ?Sen getirdin, ben getirdim? tartışmalarını gereksiz bulduğunu bir kez daha vurgularken, ?Erdek´e doğalgaz gelsin de kim getirirse getirsin? değerlendirmesinde bulunan Sarı, şunları söyledi:

?Ben, ilçemize doğalgaz gelmesi için 2000 yılından beri mücadele veriyorum. Doğalgaz getirilmek istendi de ben mi engel oldum? Neden bugüne kadar getirilmedi? İşte şimdi, doğalgaz konusunda her çeşit kolaylığı sağlıyoruz.?

Sarı, ilçenin yıllardır beklediği kanalizasyon arıtma tesisi ihalesinin haziran ayında yapılacağını belirtti.

Geçtiğimiz günlerde BASKİ Daire Başkanı Talat Özen´i de ziyaret ettiğini belirten Sarı, Yukarı Yapıcı Göleti´nden Erdek´e getirilmesi planlanan içme suyu konusunda, daha önce kendilerinin önerdiği şekilde çalışmaları başlatıldığını öğrenmekten mutluluk duyduğunu açıkladı.

Sarı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin borçları ve Erdek´teki çay bahçeleri ile ilgili olarak da düşüncelerini bildirdi. Önder BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Başkan Sarı açıklamalar
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı