Başkan Yüksek perdeden seslendi.

Başkan Yüksek perdeden seslendi.

MHP´nin yeni Erdek ilçe Başkanı Süleyman Sacit Yüksek, ?Umutsuz değiliz.?

Erdek MHP ilçe kongresi ile yeni ilçe Başkanlığı görevine getirilen Süleyman Sacit Yüksek, Milliyetçi ruhla yaşama sarılan hiçbir MHP linin ne ülke adına, nede yerel anlamda umutsuz olma gibi bir lüksü olmadığını söyledi.

Başkan Süleyman Sacit Yüksek, Erdek´te yepyeni bir teşkilatla, yepyeni bir heyecanla göreve geldiklerini teşkilat yapılanması ardından ilçe bazındaki nezaket ziyaretleri ve tebrikleri kabul etmeye başlayacaklarını açıkladı.

Başkan Süleyman Sacit Yüksek, MHP olarak Erdek´teki hedef ve beklentilerinin yüksek olduğunu, Ülke gündemi ile yerel beklentileri iyi yorumlayıp çizgilerini doğru hedeflerde yoğunlaştırmak istediklerini söyledi.

Başkan Yüksek, Erdek İlçe Teşkilatı olarak her kurum ve kuruluşa aynı mesafede olduklarını, amaç ve beklentinin Erdek olduğu noktada taşın altına ellerini koymaktan çekinmeyeceklerini vurgulayarak ?Öncelikle hafta içinde Helikopterleri ile düşerek şehit olan Kahramanlarımız Tümgeneral Aydoğan Aydın, Albay Oğuzhan Küçükdemir, Albay Gökhan Peker, Yarbay Songül Yakut, Binbaşı Koray Onay, Yüzbaşı İlker Acar, Yüzbaşı Nuri Şener, Başçavuş Mehmet Erdoğan, Uzman Çavuş Zeki Koç, Pilot Yüzbaşı Serhat Sığınak, Pilot Ütğm. Abdülmuttalib Kesikbaş, Tek. Başçavuş Fevzi Kıral ve Uzman Çavuş Hakan İncekal´ın hatıraları önünde saygı ile eğilerek kendilerine Allahtan rahmet, ocaklarına şehit ateşi düşen yakınlarına, mesai arkadaşlarına ve aziz Türk Milletine Başsağlığı diliyorum.?

?Bu vatan kolay kazanılmadı.  Ulus bütünlüğümüzü acıya gark eden bu tür günlerde birlik ve beraberlik içinde sağduyu ile hareket etmeliyiz.?

?Ayrılıkçı düşüncelerin hiçbir zaman amaçlarına ulaşmayacakları bu topraklarda yaşayan milli fikir ve düşünce ile aziz vatan toprağını canından değerli bilen evlatlarımız var oldukça gönderdeki ay yıldızlı bayrağımız hep dalgalanacak, minarelerimizdeki ezan sesleri bitmeyecektir.? dedi.



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli