Başkan Av. Tolga Tosun'dan 10 Kasım mesajı

Başkan Av. Tolga Tosun

O; Fikirleri, Devrimleri, Kurduğu Laik Türkiye Cumhuriyeti İle Sonsuza Dek Yaşayacak

O; Fikirleri, Devrimleri, Kurduğu Laik Türkiye Cumhuriyeti İle Sonsuza Dek Yaşayacak

Bugün Yüce Önderimiz, çağdaş Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün, aramızdan ayrılışının 81. yılı. Devrimleriyle ufkumuzu aydınlatan, mazlum milletlere ilham kaynağı olan Atatürk, milletimizin kalbinde asla değişmeyecek ve vazgeçilmeyecek bir yer edinmiştir. Son yıllarda ülkemiz ve dünyada yaşanan her acı olay, O’nu daha iyi anlamamızı, daha çok sevmemizi sağlamıştır.

Karanlık ve umutsuzluğa terkedilen bu topraklarda, tarihten silinmek istenen Türk Milletinin hürriyet ışığı olan Atatürk’ün, destanları kıskandıran Kurtuluş Savaşımızın sonunda kurduğu; laik ve çağdaş Türkiye Cumhuriyeti dimdik ayaktadır. Fikirlerinden aldığımız cesaretle eserlerini daima koruyacağız.

Yüce Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.

O, fiziki olarak aramızdan ayrılmıştır. Atatürk fikirleri, devrimleri, kurduğu demokratik, lâik, sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti ile sonsuza kadar yaşayacaktır.



Anahtar Kelimeler: Başkan . Tolga Tosun' Kasım mesajı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli