Başkan Aysan Erdek`i İstanbul`a komşu kapısı yaptı

Başkan Aysan Erdek`i İstanbul`a komşu kapısı yaptı

Erdek ve tatil önceliklerini anlatan binlerce afiş İstanbul`u süsledi



İstanbul Metro, Metrobüs ve İETT Otobüslerinde Erdek Reklamı dolaşmaya başladı.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan göreve geldiğinden beri Erdek`in tanıtım çalışmalarını düzenli sürdürürken şimdide  Erdek reklam çalışmalarını, kişisel ilişkileri ile Belediyeye mali yük getirmeden İstanbul`a taşıdı.
Gazete, dergi, sektörel yayın, TV programları ve Medyada ses getiren çok sayıda organizasyona ev sahipliği yapan Erdek`in tanıtım çalışmaları bunlarla da sınırlı kalmayarak 3 yıldır düzenli olarak İstanbul ve Bursa`da şehir reklamlarıyla Erdek turizmi öne çıkartıldı.

Erdek afişleri İstanbul ve Bursa`nın cadde, sokakları İki yıldır, İstanbul`da yaşayanların nerede ise tamamının ulaşım için kullandığı toplu taşıma araçları Erdek reklamları ile donatıldı.
2012 Yazının Reklam kampanyası bu hafta başında Metro İstasyonları ile devam ederken Önümüzdeki hafta da  Metrobüs ve İETT otobüslerinin içlerini, bu yılda Erdek posterleri süslemeye başlayacak. Tatil Yakında, ERDEK YANIBAŞINIZDA sloganları ile herkesi Erdek`e davet eden ve Erdek`in güzel manzaraları ile donatılmış posterleri yoğun İstanbul trafiğinde İstanbullulara Erdek`in çok yakınlarında ve ilk fırsatta tatil tercihi için yakın bir alternatif olduğunu defalarca kez anımsatıyor.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan konu ile ilgili yaptığı açıklamada" İstanbul`a sadece 2 saat uzaklıkta olan Erdek`imizi özellikle İstanbul`da yaşayanların farketmesi için düzenli reklam tanıtım çalışmaları yapmaya ve medyada yeralmaya özen gösteriyoruz. Yapacağımız tüm etkinlikleri medyanın yoğun olarak izledikleri arasından seçmeye özen gösteriyoruz. Ayrıca düzenli olarak seyahat turizm ve bir çok kişinin takip ettiği gazete ve dergilerde yer alarak Erdek`in bilinmeyen özelliklerini ön plana çıkarmaya özen gösteriyoruz. Bu yaz oldukça yoğun organizasyonlarımız var 29 -30 Haziran 1 Temmuz tarihlerinde 10 Riders Motorsiklet festivali ile Motorsiklet tutkunlarını Erdek`te ağırlayacağız, halen görüşmeleri süren ve temmuz ayında gerçekleştirmeyi planladığımız Türkiye Futbol Federasyonu Garanti Plaj Futbolu ligi ile plajlarımızda futbol heyecanını yaşatacağız, Ağustos ayında triathlon ve tabiki ofshore ile televizyonlara konuk olup dört bir yana Erdek`imizin adını bu yılda duyuracağız. Tüm çalışmaları kış aylarından itibaren planlıyoruz, geçtiğimiz yıl ramazan ayında dahi Erdek doluydu, yapılan tüm bu tanıtım çalışmalarının sonuçlarını yavaş yavaş almaya başladık, daha da artacaktır." dedi.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli