Başkan Aysan halka indi.

Başkan Aysan halka indi.

Erdek gerçek anlamda Halk adamını buldu. Makamı bırakıp halkın içine inen Aysan Erdeklilerin gönlünü bir kez daha fet etti.








Mütevazı kişiliği, Engin hoşgörüsü ile sıra dışı bir yönetici portresi çizen Erdek belediye başkanı Hüseyin Aysan özellikle geçirdiği rahatsızlık sonucu ameliyat olarak sağlığın kavuşup görevinin başına dönmesi ile başlayan yoğun ziyaretçi akınını tersine döndürdü.

Halkın belediye ye gelmesine fırsat bırakmadan O halkın ayağına giderek bu hali ile hal hatır sorması, Erdek`te bir kez daha seçme konusunda halkın ne kadar doğru tercih yaptığının göstergesi oldu.

İşte o Aysan dün sabahta Erdek'lileri bir kez daha şaşırttı.

Sabahın erken saatlerinde kenti dolaşan Aysan eksik ve beklentilerin analiz yaparken bindiği Halk otobüsünde vatandaşlarla sohbet etti.

Aysan ;Günaydın Hemşerilerim.''‘'Bahçesinde zeytinini toplayan zeytincimize, Evlerinde eşlerini işe çocuklarına okula yollayan hanımlarımıza, işinin başında ekmeğini kazanmaya çalışan esnafımıza, güzel şehrimizin güvenliği sağlayan emniyet görevlilerimize ve askerimize, kamu kurumlarında çalışan işçi ve memurlarımıza, çocuklarımızı geleceğe hazırlayan öğretmenlerimize, sağlığımız için gece gündüz demeden çalışan doktor ve hemşirelerimize, güzel Erdek`imize hizmet eden sessiz kahramanlara, geleceğimizin güvencesi gençlerimize çocuklarımıza, başımızın tacı büyüklerimize ve misafirlerimize güzel aydınlık bir gün dileklerimle.''

‘'Sağlıklı, bereketli ve huzur dolu yeni bir yıl diliyorum'' diyerek Erdek'te kendi gündemini oluşturdu.








Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı