Başkan Aysan`ın acı günü

Başkan Aysan`ın acı günü

Özel Aysan İnşaat`a ait tır Balıkesir Bimex çimento fabrikasında kaza yaptı sürücü hayatını kaybetti





Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan bugün Bandırmaspor genç Erdekspor Genç karşılaşmasını izlerken acı bir haber ile sarsıldı.

Başkan Aysan`a gelen haber özel şirketine ait TIR`ın Balıkesir Bimax çimento fabrikasında, üzerine başka bir tır`ın devrilmesi sonucu meydana gelen  kazada sürücüsü Selim Özdemir`in yaşamını kaybettiği doğrultusunda idi.

Başkan Aysan kaza ile ilgili ilk telefon diplomasi si sonrası özel aracı ile Bursa ya hareket ederek otopsi yapılmak üzere Adli Tıp`a gönderilen personeli Şoför (Avşalı) Selim Özdemir`in cenazesinin teslim alınaması prasedürünü gerçekleştirdi.

Aysan bu üzücü olay karşısında son derece müteessir olduğunu, özel işyeri şoförü (Avşalı) Selim Özdemir`in yarın öğle namazını mütakiben Erdek te ebedi istirahatgahına defnedileceği öğrenildi.

Kazanın ayrıntıları öğrenildiğinde ise olanların milyonda bir rastlanacak tesadüflerle gerçekleştiği öğrenildi.

Balıkesir Bimax çimento fabrikasında yük sırası bekleyen Selim Özdemir idaresindeki TIK`ın kupasının üzerine rampadaki başka bir tır ın devrilmesi üzerine kupa da sıkışan Selim Özdemir`in yaşamını katbettiği öğrenildi.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli