BAŞKAN DOĞAN'DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN DOĞAN

Ak Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan; 30 Ağustos Zafer Bayramının 101. yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında "30 Ağustos Zaferi ortadan kaldırılmak istenen bir milletin küllerinden yeniden doğuşunun hikayesidir."

Ak Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan; 30 Ağustos Zafer Bayramının 101. yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında "30 Ağustos Zaferi ortadan kaldırılmak istenen bir milletin küllerinden yeniden doğuşunun hikayesidir." dedi.

Doğan; "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde Anadolunun ebediyete kadar bir Türk vatanı olduğunu ve Türk milletinin asla esaret altında yaşayamayacağının ilan edildiği 30 Ağustos zaferi, Türk Milletinin birlik olduğu ve vatanı uğruna gözünü kırpmadan canını feda edeceği bir mücadelenin sonucudur.. Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olan Büyük Zaferin 101. Yıl dönümünü bir kez daha gururla ve sevinçle kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Büyük zaferin yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahramanlarımızı, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı