Başkan Göçmez: “MKE Ankaragücü karşısında hedefimiz galibiyet”

Başkan Göçmez: “MKE Ankaragücü karşısında hedefimiz galibiyet”

Bandırmaspor Başkanı Göçmez: “Hiçbir takım karşısında da ezik futbol oynamayacağız. 90 dakika savaşacağız ve mücadele edeceğiz. “

TFF 1.Lig takımlarından Bandırmaspor Kulüp Başkanı Onur Göçmez takımın TOKİ’deki tesislerinde düzenlediği basın toplantısında Cumartesi günü oynanacak MKE Ankaragücü maçında hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi.

TFF 1.Lig’deki en mücadeleli en renkli bir maç bizi bekliyor

Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı toplantıda 3 yıl önce verilen mücadelenin ve oynadıkları takımların çok değiştiğine vurgu yapan Göçmez şunları aktardı: “Bizde çok değiştik. Takım olarak da çok değiştik, oyun sistemi, her şey çok değişti. Şu anda Cumartesi günü oynayacağımız maçta çok saygı duyduğumuz ve süper lig den yeni düşmüş önemli bir camia Ankaragücü ile karşılaşacağız. Çok güzel çok zevkli bir maç olacak. Benim kanımca TFF 1.Lig’deki en mücadeleli en renkli bir maç bizi bekliyor. Hak edenin kazanacağı, başka faktörlerin devreye girmeyeceği bir maç olsun. Biz kazansak da kaybetsek de, sonuç ne olursa olsun o sahadan mücadele eden, rakibe saygı duyan alkışlanarak ayrılacağımızı düşünüyoruz. Hedefimiz tabi ki galibiyet.”

Başkan Onur Göçmez, “ Sakatlık ve Kovid-19 dan etkilenen futbolcularının düzeldiğini de aktararak . Lokman Gör grip olduğu için antrenmanlara çıkamıyor. Ankaragücü karısında sadece bir eksiğimiz var” dedi.

 Bugün itibariyle hiçbir futbolcumuzun zamanı gelen alacağı ve pirim alacağı yok.

Göçmez kulübün çalışmaları ile ilgili olarak basın mensuplarını da bilgilendirerek şunları söyledi:

 “Şehir olarak, belki küçük bir yüz ölçüme sahibiz. Ama belki de Türkiye ‘de takımına en çok sahip çıkan taraftar ve basınla karşı karşıyayız.

Üç yıl önce kurumsallaşma adı altında bahsettiğimiz ilklerden birinde Bandırmaspor Kulüp Başkanlığı TOKİ’deki binamızda bir aylık çalışma ile, tek merkezde yönetilmeye başladı. Aşağıdaki Çarşı binamızı kapattık. Bütün idari Ofislerimizi buraya taşıdık. Sportif direktörleri burada, sosyal tesislerimizde burada, artık tam aile olduk.

Bugün itibariyle hiçbir futbolcumuzun zamanı gelen alacağı ve pirim alacağı yok.

Artık tam aile olduk

Yönetim kurulumuzun hedeflerinin ve amaçlarının ne olduğunu anlamıştır bu şehir. Hedefimiz tek, şapkamız tek, mücadelemiz tek o zaman hep beraber bu tek savaş için, tek mücadele için birlik olalım. Bizim tek mücadelemiz, Bandırmaspor olarak Türkiye’nin her yerinde ismimizden dolayı gururla temsil etmek. Bizi lütfen kimse sıralamada bir yerlere koymasın bizim tek hedefimiz, tek savaşımız bu. Hiçbir takım karşısında da ezik futbol oynamayacağız. 90 dakika savaşacağız ve mücadele edeceğiz.  Maç bittiği zaman da skor olursa olsun herkesi takdir edeceğiz. Herkesin parmakla göstereceği mütevazi bir şehir takımı olarak Bandırmayı en güzel yerde temsil edeceğiz. Ahmet PESEN



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli