Başkan hedef büyüttü

Başkan hedef büyüttü

Bandırmaspor Başkanı Göçmez: “Hayalimde Beşiktaş başkanlığı var”

Teksüt Bandırmaspor Kulübü Başkanı Onur Göçmez, “Beşiktaş Kulübü’ne başkan olmak istiyorum” dedi.

“Radyospor”a konuşan Göçmez, “Gençlerbirliği maçı beklentimizin dışında bir galibiyet oldu. Mutluyuz. Gençlerbirliği’nin lig sonunda iyi yerlerde olacağını düşünüyorum. Çünkü önemli oyunculardan kurulu bir kadroya sahip” dedi.

Bandırmaspor olarak haziran ayında transfer çalışmalarını başlattıklarını belirten Göçmez, şu değerlendirmede bulundu:

“Tamamen gönüllü, üniversite mezunu amatör çok iyi bir scout ekibimiz var. Bandırmaspor olarak stratejimiz, moddamız savaşmak. Hedefimiz her maçı kazanmak. Öncelikle hedefimiz Ümraniyespor maçından 3 puanla dönmek.”

Göçmez, açıklamasında Bandırma’ya vefa borcu bulunduğunu ve bir gün de Beşiktaş Kulübü’ne başkan olmak istediğini dile getirerek, şunları söyledi:

“Bandırmaspor Kulübü başkanıyım. Ancak Beşiktaş kimliğimi hiçbir zaman saklamadım. Bandırma benim memleketim. Bizim iyi yerlere gelmemize vesile olan vefamın olduğu bir yer. Buraya vefa borcum var. Beşiktaş ise çocukluk aşkım. Her şeyin bir zamanı var.”



İnanç bükem
6.10.2023 23:00:05
onur göçmez başkan seni beşiktaşta ağırlamak isteriz beşiktaşta mustafa imaj maker da bi yakınınız traş olmuştu orda tanışmış tık sizi de orda ağırlamak isteriz bi zaman lar ben de erdek zeytinsporda iki sene top oynamıştım selam ve başarılar

Anahtar Kelimeler: Başkan hedef büyüttü
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı