Başkan H.Levent Gürer çalıştaya katılıyor

Başkan H.Levent Gürer çalıştaya katılıyor

Hafta sonu Ankara`da gerçekleştirilecek çalıştay`a Bakan M.Mehdi Eker`de katılacak






Bandırma Lokantacılar odası başkanı Hamit Levent Gürer yönetim kurulu üyesi bulunduğu Federasyon`un ulusal bazda gerçekleştirdiği mesleki çalıştay için Ankara`ya gidiyor.

Türkiye Lokantacılar, Kebapçılar, Pastacılar ve Tatlıılar Federasyonu tarafından 17 Kasım`da Ankara`da gerçekleştirilecek ``1.Pastacılık ve Tatlıcılık `` çalıştayına meslekten sorumlu Gıda Tarım ve Hayvancılık bakanı M.Mehdi Eker`in yanı sıra Bakanlık Gıda Kontrol genel müdürü Prof.Dr. İrfan Erol, Yardımcısı Ahmet Kavak, Daire başkanı Selman Ayaz`da çalıştayda hazır bulunacak.

Federasyon genel Başkanı Aykut Yenice Başkent nezdinde ilkkez gerçekleştirilecek çalıştayda sektöre ilişkin bütün unsurları ilgilendiren sorunları, çözümlerini ve tüm süreçleri bünyesinde barındıran Pastacılık, Tatlıcılık, Yufkacılık temalarının gündeme taşınacağını açıkladı.

Bandırma Lokantacılar Odası Başkanı ve Federasyon yönetim kurulu üyesi Hamit Levent Gürer Hafta sonu Ankara`da gerçekleştirilecek çalıştay için Federasyonun mesleki beklenti ve sorunların gündeme taşınması noktasında önemli bir aktivasyonu olduğunu belirterek gıda üreticisi esnaf için hayırlı kararların alınacağına inancının tam olduğunu söyledi.








Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli