Başkan Kılkışlı`dan sezona bakış

Başkan Kılkışlı`dan sezona bakış

‘' Genç bir kadro ile ligde mücadele vereceğiz. Takım bugüne kadar bize, enerji ve güven vermiştir. İnşallah bu enerjiyi sahaya da yansıtırlar''

Bandırmaspor Kulüp Başkanı Mehmet Kılkışlı:

 ``Genç bir kadro ile ligde mücadele vereceğiz. Takım bugüne kadar bize, enerji ve güven vermiştir. İnşallah bu enerjiyi sahaya da yansıtırlar’’

Bandırmaspor Kulüp Başkanı Mehmet  Kılkışlı, 2. Başkan Ahmet Edin, Genel Kaptan Yaşar Bekdemir, Teknik Direktör Hüseyin Yenikan takım kaptanı Ali Serin ile birlikte yarın oynayacakları Pazarspor maçı öncesi kulüp tesislerinde bir basın toplantısı düzenledi.

2013-2014 sezonunun Türk futbolu ve Bandırmaspor açısından hayırlı uğurlu olmasına dikkati çeken Başkan Kılkışlı, ‘’ İnşallah ligi istediğimiz seviyede bitiririz. Sağlık başarı dolu bir yıl olmasını diliyorum.  Bildiğiniz gibi bu sene kendi içimizden birine bir evladımıza Teknik direktörlük görevi verdik. Bu sene Bandırmaspor tarihinde en genç yaş ortalaması  23.8 olan  bir takım oluşturduk.  Bu takım bu zamana kadar bize enerji ve güven vermiştir. İnşallah bu enerjiyi sahaya da yansıtır. Baştada söylediğim gibi ligi istediğimiz derece ve seviyede bitiririz diye düşünüyorum. ‘’ dedi.

Bandırmaspor Kulüp Başkanı Mehmet Kılkışlı öğrencilerin 17 maç karşılığında 50 liraya sahaya girebileceklerine de dikkati çekerek abonman fiyatlarını da yakında belirleyeceklerini sözlerine ekledi.

Takım Kaptanı Ali Serin’de  Takımında arkadaşlığın çok iyi olduğuna dikkati çekerek inşallah bu arkadaşlık başarı getirecektir  her mevkide 2-3 oyuncu var takımdaki herkes eşit seviyede buda rekabeti getirir çok çalışan forma bulur düşüncesindeyim’’ dedi.

 

 

 

 

 



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli