Başkan Mehmet Doğan'dan Eğitim ve araştırma hastanesi ziyareti.

Başkan Mehmet Doğan

BAŞKAN MEHMET DOĞAN: "EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANEMİZ BÜYÜMEYE, GELİŞMEYE VE YENİLENMEYE DEVAM EDİYOR"

DOĞAN: EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANEMİZ BÜYÜMEYE, GELİŞMEYE VE YENİLENMEYE DEVAM EDİYOR

Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Doğan,  “Bandırma Eğitim ve  Araştırma Hastanesine ilk kez bir Çocuk Psikiyatri Uzmanı atandı.  Özellikle özel öğretim gereksinimi olan çocuk hastaların,  Engelli ve  Özel Eğitim  Sağlık Kurulu Raporları için artık başka illere gitme durumu söz konusu olmayacak. Özel Gereksinimli bireylerin ve diğer tüm vatandaşlarımızın sağlık hizmetleri açısından en iyi hizmeti alması için elimizden geleni yapmaya gayretle çalışacağız.” dedi

Doğan, “Bandırma Devlet Hastanesinde hastalara daha kaliteli hizmet vermek için çalışmalar devam ediyoruz. Bandırma Eğitim ve Araştırma  Hastanesine Sağlık Bakanlığı tarafından  6 UZMAN TABİP ataması yapıldı. 111. Dönem Devlet Hizmet  Yükümlülüğü kurası ve  2023 yılı Haziran Dönemi İller Arası Atama Kurası ile hastanemize ataması yapılan Uzaman Tabiplerin önümüzdeki günlerde hastanede göreve başlaması bekleniyor. Vatandaşlarımızın sağlık hizmetini en iyi şekilde alabilmesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi

Doğan, “ Vatandaşlarımız için en çok önem verdiğimiz ve üzerinde durduğumuz husus şudur ki ; hastalarımızın sağlık sorunlarının tedavisi için , ilçe dışına gitmek zorunda kalmadan Bandırma Devlet Hastanesinde ihtiyaçlarını  giderilebilmesi için çalışıyoruz. Bu yüzden öncelikle hekim kadrosunun arttırılmasını ve ekipman yönünden de hastanemizi güçlendirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Mehmet Doğan,” Uzman Tabiplerin göreve atanması Bandırma ve çevresinde memnuniyetle karşılandığını görüyoruz. Görevi  insanımızın sağlığına hizmet etmek olan ve görevlerini özveriyle yapmaya gayret eden sağlık çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Bu yeni ataması yapılan Uzman Tabiplerimiz hayırlı olsun.” dedi.



HÜSEYİN TAYYAR YÜKSEL
15.01.2024 11:26:51
Esimin belinden bu hastanede bel tomografisi çekildi doktor belinde birsey yok dedi.Hala beli ağrıdığı için Bursa şehir hastanesine gittik orada doktor tomografi cekilecek dedi bizde bandirmada cekildi dedik tamam ben goruyorum ama film col kötu cekilmis net gorulmuuor yeniden cekilsin dedi bursa sehir hastanesinde cekildi filme bakan asistan doktor belinde parcali kirik var dedi.Esim bandirmadaki uzman dr.dahi birsey yok demisti.Şimdi bir asistan dogru karar verebiliyor.Tomografi cihazlari bile çok kötü.Nasıl bu hastaneye gidipte güvenle muayene olabiliriz.Sagligini sevende inanip gitmesin.15 gun inanip bel kirik vaziyette agriyla devam ettik Allahtan sakat kalmadi.bursa aritmide kemik cimentosu uygulandi.simdi iyi şükür.

  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı