BAŞKAN MİRZA`NIN GURURU

BAŞKAN MİRZA`NIN GURURU

Hentbol Antrenörü Taşkın `Bu gurur Başkanımız Dursun Mirza'nın sayesindedir.`

Bandırma Şehit Bedir Karabıyık Okul Müdürü Vedat Üçkan, Hentbol Antrenörü  Kemal Taşkın ve Bandırma Şehit Bedir Karabıyık okulu öğrencilerinden başarı kazanan Zelal TOPCU Belediye Başkanı Dursun Mirza`ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Spor Genel Müdürlüğünün faaliyetleri arasında 2014-2015 sezonu ANALİG Hentbol grup müsabakalarında Sakarya ilinde yapılan Balıkesir İl KARMASI Olarak; Bandırma Şehit Bedir Karabıyık Gençlik Ve Spor Kulübünden 6, Burhaniye’den 6 ve Balıkesir’den 2 sporcu yer aldı. 

10 takımın mücadele ettiği müsabakalarda 22-24 şubat tarihinde Bursa’da yapılacak olan çeyrek final müsabakalarına gitmeye hak kazanan Bandırma Şehit Bedir Karabıyık Ortaokulu Gençlik ve Spor kulübü Oyuncusu Zelal TOPCU 2001 Doğumlular Milli Takım Gelişim kampına gitmeye hak kazandı.

Hentbol Antrenörü Şehit Bedir Karabıyık Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Kemal Taşkın:  `En zor müsabakalar karma olan müsabakalardır. Bizim de Balıkesir karması olarak takımımız karmaydı. Yapabileceğimiz iki alternatifimiz vardı. Birincisi; Herkes kendi oyuncusunu sırayla oynatacak  kendi çocuklarını göstermeye çalışacaktı. Buda hem dışarıdan çok kötü gözükecek, hem de  başarı gelmeyecekti. Kısacası takım olamayacaktık. Bandırmadaki hentbol takımımızı her zaman maddi ve manevi olarak destekleyen Belediye Başkanımız Sayın Dursun Mirza ile yaptığımız görüşmede kendilerine Balıkesir  HENTBOL il Karması Olarak kamp yapma ihtiyacımızı söyledik. Kendileri Hiç düşünmeden ne gerekiyorsa yapmamızı söyledi. Böylelikle Erdek `de 3 günlük Kamp ayarladık. Burhaniye ve Balıkesir’de ki sporcularımızla birlikte çok güzel bir kamp dönemi geçirdik. Buradaki antrenmanlarda sporcular birlikte kaynaştı ve taktiksel anlamda da çok verim aldık. Bunun neticesinde de SAKARYADA başarılı olduk. Başkanımız Dursun Mirza sayesinde Balıkesir ilini Hentbol de adını duyurduk.

Bugün bunları konuşuyorsak bu gurur Başkanımız Dursun Mirza’nın sayesindedir.`diyerek sözlerini tamamladı.

Öte yandan Başkan Mirza, okulun ve öğrencinin elde ettiği başarılardan gurur duyduklarını dile getirerek Bandırma Belediyesi olarak kentimizde faaliyette bulunan tüm spor kulüplerine ve sporculara imkanlar dahilinde destek vermeyi sürdüreceklerini ifade etti. 



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli