BAŞKAN MUTLU HABERİ VERDİ

BAŞKAN MUTLU HABERİ VERDİ

Zeytinli Belediyesi tiyatro grubu sergiledikleri sevgili uşağım adlı oyunun ardından Belediye Başkanı Hasan Arslan'a nezaket ziyaretinde bulunarak çalışmaları hakkında bilgi verdiler.




Zeytinli Belediyesi tiyatro grubu sergiledikleri sevgili uşağım adlı oyunun ardından  Belediye Başkanı Hasan Arslan'a nezaket ziyaretinde bulunarak çalışmaları hakkında bilgi verdiler.


Zeytinli belediyesi tiyatro grubu sahneledikleri oyuna ilginin yanı sıra guruba katılan yeni genç oyuncu adaylarının da tiyatroya olan ilgisine değinirken, sanata olan desteklerini esirgemediklerini bildikleri başkandan zeytinli belediyesi tiyatro grubu adına çalışma alanı taleplerini dile getiren tiyatrocular beş haziran dünya cevre günü nedeniyle tekrar sergilemek için yer konusunda başkana fikirlerini sundular. Tiyatro grubuyla fikir alış verişinde bulunan Başkan, halkın talebi doğrultusunda Zeytinli Kültür ve Sanat evi adı altında çeşitli etkinliklerin yapılacağı bir platform oluşturulacağının sinyallerini verdi.
Zeytinli Belediye Başkanı Hasan Arslan; ``Yaz sezonuyla beraber artan etkinlikler neticesiyle bu fikri hayata geçirmek istiyoruz, Ülkemizde göz ardı edilen, başta tiyatro olmak üzere çoğu sanatsal faaliyet sağlıklı şekilde sürdürülemiyor. Bizde bu fikir dahilinde Zeytinlimize ve sanatçılarımıza güzel bir imkan sağlamak istiyoruz`` dedi. 







Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false