Başkan Olmaya Değil Hizmetkar Olmaya Adayım

Başkan Olmaya Değil Hizmetkar Olmaya Adayım

Dursunbey Belediye Başkan aday adayı Ercan Bal; ``Halkıma hizmet etmek için gece gündüz canla başla çalışacağım, Başkan olmak için değil Hizmetkar olmak için yola çıktım.``

Balıkesir`in Dursunbey İlçesinde AK Parti Belediye Başkan Aday adayı Ercan BAL, İlçemiz ve ilçe halkına hizmet etmek için gece gündüz canla başla çalışacağını, Başkan olmak için değil Hizmetkar olmak için yola çıktığını söyledi.

Yaklaşan Yerel seçimler öncesi Belediye Başkan Aday adayları son virajdalar. Temayül yoklamaları ve anketlerin ardından Genel Merkez tarafından belirlenecek olan Aday adaylarında heyecanlı bekleyiş sürüyor.

Balıkesir`in Dursunbey İlçesinde Belediye Başkanlığı için AK Parti`den ilk aday adaylığını açıklayan isim Ercan BAL, Dursunbey`e hizmet için yola çıktıklarını belirtti.

Aynı zamanda Dursunbey Keresteciler Derneği Başkanı olan ve 5 ay gibi kısa süre içerisinde büyük hizmetlere imza atarak isminden sıkça söz ettiren Ercan BAL, Dursunbey için hayırlısı olsun, ister ben ister başka bir arkadaş olsun yeterki ufku geniş vizyon sahibi halk ile barışık güvenilir cesur Dursunbey`i, ilerilere taşıyabilecek bir isim olsun dedi.

Dertlerinin Dursunbey olduğunu söyleyen BAL, Halka hizmetin hakka hizmet olduğu inancı ile yola çıktığını, bir koltuk sahibi olmak yada Başkan olabilmek için değil vatandaşın hizmetkarı olmak için bu işe gönül verdiğini söyledi.

Dursunbey halkının vizyon sahibi, doğru dürüst cesur aktif genç ve dinamik, insanları ayrıştıracak değil birleştirecek şahsiyete sahip yöneticilere ihtiyacı olduğuna değinen BAL, Dursunbey için bir çok projelerinin bulunduğunu aday olması halinde bu projelerini tek tek vatandaşlar ve basın ile paylaşacağını söyledi.

Dursunbey için hayırlısı olsun temennisinde bulunan AK Parti Dursunbey Belediye Başkan Aday adayı Ercan BAL, aday olması ve yerel seçimlerde Başkan seçilmesi halinde aynı gün çalışmalara başlayacaklarını, yarım kalan proje ve hizmetlerin tamamlanmasının yanında kendi projelerini de en kısa süre içerisinde bir bir hayata geçireceklerini, İlçeye hizmet için gerekirse gecelerini gündüzlere katarak canla başla çalışacaklarını belirtti.

Dursunbey`i güzel yarınlar bekliyor, inşaallah birlik beraberlik içerisinde güzel bir seçim geçiririz, 2014 Yerel Seçimlerinin Ülkemiz Milletimiz Partimiz ve Dursunbey için hayırlara vesile olmasını diler, tüm arkadaşları adaylıkları konusunda göstermiş oldukları medeni cesaret ve hizmet aşklarından dolayı tebrik ederim. dedi.

ERCAN BAL

Balıkesir’in Dursunbey İlçesinde 09/05/1970 tarihinde Dünyaya geldi. İlköğretimini Dursunbey Atatürk İlkokulunda, Orta ve Lise eğitimini Dursunbey Lisesinde tamamladı. Küçük yaşta baba mesleği olan Kereste Ticaretine atıldığı için Üniversite okumayı düşünmedi.

Daha sonra Gazetecilik mesleğine başlayınca okumanın yaşı yoktur diyerek Üniversite imtihanına girdi, ilk tercihi olan Eskişehir Üniversitesi Kamu Yönetimini kazandı. Evli ve 2 çocuk babası olan Ahmet Hulusi BAL`ın oğlu Erkan BAL`ın kardeşi Ercan BAL, çok sevdiği ilçesi Dursunbey isminin tüm Dünyaya tanıtılması, İlçedeki sorunların ve hizmetlerin dile getirilmesi adına Dursunbey.com haber sitesini kurdu.

Haberciliği ve yazarlığı ile ilçede birçok konuda öncülük eden Ercan BAL, 20 Nisan 2013 tarihinde yapılan Dursunbey Keresteciler Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısında DUKİAD Başkanı seçildi. Dursunbey Keresteciler İmalatçılar ve Ambalajcılar Derneği Başkanı olan Ercan BAL, aynı zamanda TRT Dursunbey muhabiri.



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu