BAŞKAN ÖZKAN KILIÇ,

BAŞKAN ÖZKAN KILIÇ,

TARAFTARIMIZIN BU SEZONKİ DESTEĞİ DEVAM ETTİĞİ SÜRECE DAHA İYİ OLACAĞIZ”

Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç, 29.Ekim Çarşamba günü Banvit’in Eurocup’ta oynayacağı CSU Asesoft maçı öncesinde bir açıklama yaptı.

Sezona taraftarlarının yoğun desteği sayesinde iyi bir başlangıç yaptıklarını belirten Başkan Kılıç; “ Geçtiğimiz sezonlara bakarak taraftarlarımızın desteği bu sezon bizi memnun ediyor. Kendi sahamızda oynadığımız ilk resmi maç olan Hapoel Jerusalem maçında tribünlerimiz tıklım tıklımdı ve bu maçta güzel bir galibiyet aldık. Aynı şekilde yine Galatasaray maçında da hiç boş yer yoktu ve Bandırma seyircisinin centilmenlik sınırları içinde gösterdiği müthiş destekle bu maçtan da galip ayrılan taraf biz olduk. Taraftarımızın böyle desteği elbette takımımıza coşku getirdiği kadar bizim içinde sevindirici bir durum oluşturuyor.

Şimdi önümüzde yine çok önemli maçlarımız var. Cumhuriyet Bayramı’nı kutladığımız gün olan 29.Ekim Çarşamba günü Eurocup grup maçında Romanya Temsilcisi CSU Asesoft’u misafir edeceğiz. Ardından da 01 Kasım Cumartesi günü Rönesans Ted Kolejliler misafirimiz olacak. Taraftarlarımızdan beklentimiz geçtiğimiz maçlarda olduğu gibi yine tribünleri doldurmaları ve maçların başından sonuna kadar aynı coşkuyla centilmence takımlarını desteklemeleri. Bu destek bu sezon böyle devam ettiği müddetçe çok başarılı sonuçlara imza atacağımıza inanıyorum.” 



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu