BAŞKAN PEKEL BJK TV`YE KONUŞTU " KIZLARIMIZ SPORDA DA BAŞARILI"

BAŞKAN PEKEL BJK TV`YE KONUŞTU

Haber/Ahmet Pesen

Beşiktaş Televizyonu`nun Şehit Mehmet Gönenç Lisesi Kapalı Spor Salonu`nda yaptığı söyleşiye katılan Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, `` Bizim için başarılar önemli, ancak ondan daha önemlisi , gençlerimizin geleceğe yönelik onların her alanda her anlamda hazırlanması ve ilerlemesi`` dedi.

Başkan Pekel, Bandırma Beşiktaşlılar Gençlik ve Spor Kulübü`nün 2009 yılında kurulduğuna dikkati çekerken, şunları söyledi:

``Genç kızlarımızın voleybol takımlarında hem fiziki gelişimi, hem bilgi gelişimlerini tamamlamak , hem de boş vakitlerini enerjilerini olumlu anlamda tüketmelerine yönelik. Sportif çalışmanın içersinde Türk sporuna futboluyla basketboluyla , voleyboluyla , sporun her alanında sportif başarılara imza atmış, siyah beyazlı renklerden oluşan Beşiktaşımızın Bandırma` da da hem varlığını kanıtlamak , hem gençlerimize sahip çıkmak adına 2009 yılını Eylül ayında da Bandırma Beşiktaşlılar Gençlik ve Spor adıyla bir kulüp oluşturuldu. Peş peşe başarılar geldi. Bizim için başarılar önemli ancak ondan daha önemlisi bu gençlerimizin geleceğe yönelik onların her alanda her anlamda hazırlanması ve bu sporda ilerlemesi. Bandırma`mızda alt yapıya yönelik spor salonlarının azlığından hareketle Bandırma belediyesine ait 11 dönümlük bir yeri biz 25 yıllık intifa hakkını Gençlik Spor Genel Müdürlüğümüze vermek suretiyle 20102 yılında yapımına başlanacak olan 3500 kişilik ikinci bir spor salonuyla benzeri sporların yapılmasına olanak sağlayan ve bu sayede oluşacak kulüplerin öncelikle kendi aralarında yapacakları karşılaşmalarla kendilerini geliştirerek ülke sporunda hatta dünyada çeşitli organizasyonlarda bizde varız deme konusunda Türkiye` yi belirli noktaya taşıyacak yavrularımızın yetişmesine katkı sağlamak bizim için son derece önemli. "



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli