Başkan Selvi; ''Koltuklar geçicidir, kalıcı hizmetler üretelim.”

Başkan Selvi;

Gönen Ticaret Odası Başkanı Ahmet Selvi, Basına ile gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Gönen Ticaret Odası Başkanı Ahmet SELVİ,  konuk olduğu Gönen Tv’deki canlı yayında gündeme dair merak edilen soruları yanıtladı.

Basın mensuplarının da katılım sağladığı programda SELVİ, koronavirüs sürecinde üyelerinden gelen talep ve önerileri TOBB 'ye ve ilgili bakanlıklara çözülmesi için ilettiklerini, üyelerin uygun krediye erişimi için kaynak sağlayıp düşük faizli kredi imkânı sağladıklarını söyledi. Başkan Selvi, 2018 yılında Ticaret Odası seçimlerinde üyelere vaat ettiği 15 Vizyon Projeden bahsederek Odanın faaliyetleri ve gündemdeki konular hakkında konuştu. 

Başkan Selvi, alışveriş festivalinden tutun da, Gönen'e fakülte kazandırılması yapılan çalışmalara, pandemi sürecinde Oda üyelerine yapılan desteklere kadar, sorulan sorulara tek tek cevap verdi. 15 Vizyon Projeyle çıktıları yola, birlik ve beraberlik içinde devam ettiklerini ve azimle çalıştıklarını belirtti. Gönen Ticaret Odası'nın yıllık faaliyet raporlarını basın mensuplarıyla paylaşan Başkan Selvi, isteyen herkesin bu faaliyet raporlarına ulaşabileceklerini söyledi.

''Koltuklar geçicidir, hizmetler kalıcıdır. Ben, şahsım adına koltuk meraklısı bir başkan değilim. Bugün buradayım, yarın nerede olacağımı belirleyecek olacak odamız üyeleridir. Bizim dönemizin yönetim kurulu, meclisi, komisyonları özveriyle çalıştılar ve çalışmaya devam ediyorlar'' diyen Başkan Selvi, bugüne kadar alınan kararların, yapılan çalışmaların, salgın dönemine dahi olumlu etkiler sağladığını da sözlerine ekledi. Basın toplantısına katılan bir gazetecinin "yerel bir gazetede Odanın yönetiminde yer alan 2 üyenin sizinle ilgili açıklaması oldu. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?" sorusuna yorum yapmasının ardından, daima üyeleri için çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Ahmet Kamil Ilgazlı-Gönen



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı