Başkan Tolga tetik, "Ekonomik zaferlerle taçlandırmalıyız."

Başkan Tolga tetik,

Müsiad Başkanı Tolga Tetik, "Cumhuriyet’imizin 100. Yılını kutluyor olmanın şeref ve gururunu yaşıyoruz."

Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısı ile yazılı bir kutlama mesajı yayımlayan Müsiad şube Başkanı Tolga Tetik; 

"Cumhuriyet’imizin 100. Yılını kutluyor olmanın şeref ve gururunu yaşıyoruz. Ülkemizin işgalden Kurtuluşuna vesile olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle anıyoruz. Aziz Türk halkı bundan bir asır önce olağanüstü bir seferberlik göstermiş ve bunu da Cumhuriyet’i kurarak taçlandırmıştır. Tarihimiz zaferlerle ve önemli mücadelelerle doludur, biz de aynı enaniyet ve sağduyu ile hareket ederek tarihimize yeni başarılar katmaya çalışıyoruz.

Bir milletin belki de en önemli değeri cumhuriyet ve demokrasidir. Cumhuriyetimizin 100.yılını kutlarken ve ulaşmış olduğumuz Türkiye Yüzyılında demokrasimizin ve Cumhuriyet’imizin ebediyen devamı için, azimle ve kararlılıkla bizi biz yapan değerlerimizden ödün vermeden, çalışmaya devam etmeliyiz. Çünkü yarınlarımıza bırakacağımız en değerli mirasımız bunlardır.

Siyasî ve askerî zaferler ne kadar büyük olursa olsun, ekonomik zaferlerle taçlandırılmazlarsa kazanılacak başarılar yaşayamaz ve sürekli olamaz. Bundan ötürü Cumhuriyet’imizin Güçlü olması için ekonomik açıdan gelişmişlik ve kendimize yeterlilik de çok önemli bir bağımsızlık kriteridir. Biz de MÜSİAD olarak ülkemizin üreten ve gelişen sektörleri ile daha çok üreterek ve ülkemize daha çok katma değer yaratarak ülke ekonomisine katkıda bulunmaya çalışıyoruz.

 Cumhuriyet’in ilanı ile taçlanan mücadeledeki birlik ve beraberlik ruhunu yaşatıp, ilerletmek yegâne amacımızdır. Cumhuriyeti’mizin ikinci yüzyılına girdiğimiz ve Türkiye yüzyılı ilan ettiğimiz  bu günde vatanımız ve milletimizi en içten duygularımla selamlıyor, bu yeni yüzyılın Türkiye için daha aydınlık olmasını temenni ediyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de söylediği gibi, bunun için, muhtaç olduğumuz kudret damarlımızdaki asil kanda mevcuttur. "                               

MÜSİAD BANDIRMA ŞUBESİ

         TOLGA TETİK

            (BAŞKAN)

 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı