Başkan Tosun'dan Yapakçı'ya ziyaret

Başkan Tosun

Erdek Belediye Başkan Vekili Hasan Yapakçı: “Devlet, Bandırma’ya verdiği il sözünü tutmalıdır”

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Erdek Belediye Başkan Vekilliğine seçilen Hasan Yapakçı’yı makamında kutladı.

Tosun, ziyaret sırasında Erdek Belediyesini her zaman kardeş belediye olarak gördüklerini belirterek, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da desteğe hazır olduklarını belirtti.

Erdek Belediye Başkan Vekili Hasan Yapakçı da ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Belediye Başkanımız Hüseyin Sarı, şu anda tedbir olarak görevden uzaklaştırıldı. Biz, demokrasilerde, halkın seçtiği kişilerin böyle ucuz politikalarla görevden alınmasını doğru bulmuyoruz” dedi.

YAPAKÇI: “BANDIRMA’NIN İL OLMASI YÖREYİ KURTARIR”

Bandırma’nın il olması konusunda devletin, verdiği sözü tutmasını isteyen Yapakçı, şunları söyledi:

“1994-1999 döneminde, Ocaklar beldesinin muhtarıydım. O dönemde devletin, 80 numaralı plakayı vererek, Bandırma’yı il yapacağı sözü vardı. Bu söz, bugüne kadar tutulmadı. Devletin, Bandırma’ya verdiği bu sözü tutması gerekir. Bandırma’nın il olması, Erdek, Manyas, Gönen, Marmara, Susurluk ilçeleriyle birlikte yöreyi kurtarır. Bandırma da zaten il olmayı çoktan hak etti.”

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun'un Erdek ziyaretinde Meclis üyesi Canan Kırdar, CHP İlçe Başkanı Hale Tuna, önceki dönem CHP ilçe Başkanı Metin Uysal CHP yönetim kurulu üyesi Hasan Geniş hazır bulundu.



Anahtar Kelimeler: Başkan Tosun' Yapakçı' ziyaret
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli