Başkan yardımcısı Mirza`da dur durak yok

Başkan yardımcısı Mirza`da dur durak yok

Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, belediye ekiplerinin kent genelinde yerine getirdiği çalışmalara yaptığı incelemelerini sürdürüyor.



Belediye
Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, belediye ekiplerinin kent genelinde yerine getirdiği çalışmalara yaptığı incelemelerini sürdürüyor.


İlk olarak 600 Evler Mahallesine gerçekleştirilen ziyaretin ardından Belediye ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğü noktalarda incelemelerde bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, sırasıyla İDO Önünde devam eden çalışmaları, Aşağı İstasyon Mevkiinde tamamlanan parke döşeme çalışmalarını ve Konak-Tur Mevkiinde devam eden kaldırım ve bordür çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Adnan Menderes Bulvarında çalışmalar sürüyor

Kentimizin aşırı yağışlarda ortaya çıkan olumsuzlukların önüne geçmek amacıyla ilk olarak Adnan Menderes Bulvarından başlatılan ve Ordu Caddesi boyunca devam eden altyapı çalışmalarının ardından tamamlanan asfaltlama çalışmalarında incelemelerde bulunan Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, daha sonra bu bölgede parke döşeme çalışmalarının yapılacağı alanlarda incelemelerde bulundu.

Buradaki incelemelerin ardından Aşağı İstasyon Mevkiinde yapımı tamamlanan parke yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, daha sonra Konak Tur mevkiinde geçerek devam eden parke döşeme çalışmalarını inceledi. Mirza, yapılan çalışmalar sırasında vatandaşlarla bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kent genelinde devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, kentimizin dört bir yanında alt yapı, üst yapı ve çevre düzenleme çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü söyledi. Mirza açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: Bandırma Belediyesi olarak kentimizin dört bir yanında alt yapı ve üst yapı çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Özellikle ihtiyaç sırasına göre öncelikli olan noktalarda ekiplerimiz çalışmalarını ara vermeden yerine getiriyor. Bu noktalarda altyapı çalışmalarımızla birlikte asfalt ve parke döşeme çalışmalarımızı da tamamlayarak halkımızın layık olduğu temiz ve sağlık yollar ortaya çıkarmış olcağız”





Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı