Başkan yardımcısı Onur: “Bandırmaya 6 katlı yeni bir Eğitim Destek Evi kazandıracağız”

Başkan yardımcısı Onur: “Bandırmaya 6 katlı yeni bir Eğitim Destek Evi kazandıracağız”

Ozan Onur, “Eğitim Destek Evi” bünyesinde hâlen 180 orta öğretim öğrencisine ders ve kitap desteği verdik

Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur, sorumluluk alanı içinde bulunan “Sosyal Hizmetler Müdürlüğü”nün çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Belediye olarak “Eğitim Destek Evi” bünyesinde hâlen 180 ortaöğretim öğrencisine ders ve kitap desteği verdiklerini, 31 kız öğrencinin Ordu Caddesi üzerindeki öğrenci konukevinde kaldığını, Ramazan aylarında Bandırma merkez, Aksakal ve Edincik mahallelerinde bin 200 kişiyi iftar yemeklerinde buluşturduklarını, yine her yıl yardıma muhtaç 4-5 bin aileye paketlerle kuru gıda yardımında bulunduklarını belirten Onur, önümüzdeki günlerde, Santral Kültür Merkezi’nin karşısındaki boş alana altı kattan oluşacak yeni bir “Eğitim Destek Evi” yapacaklarını açıklayarak, “Bu bina tamamlandığında eğitim desteği vereceğimiz öğrenci sayısı çok daha fazla olacak” dedi.

BANDIRMASPOR VE 600 EVLERSPOR

Bandırmaspor’un içinde bulunduğu ekonomik darboğazdan çıkması için tüm Bandırmanın kenetlenmesi gerektiğine işaret eden Onur, “Bandırmaspor, bu yıl şampiyonluk mücadelesi veriyor ama sahaya gelen seyirci sayısı 2 bin, 2 bin 500’ü geçmiyor. Oysa Karacabey, Sakarya, Kocaeli statlarında seyirci tribünleri dolduruyor. Eskişehirspor da maçlarını yaklaşık 30 bin seyirci önünde oynuyor. Bu kentlere imreniyorum. Bizim seyircimiz de stadı doldurmalı” dedi.

Yıllardır başkanlığını yaptığı Bandırmanın amatör spor kulüplerinden 600 Evlerspor’da öncelikli amaçlarının sonuçtan önce sevgi, saygı ve diyaloğa dayalı bir ortam olduğuna dikkat çeken Onur, şu değerlendirmede bulundu:

“Biz gençlerimizi çok seviyoruz. 35-40 yıldır çeşitli sıkıntılarımıza karşın onurumuzla ayakta kalmayı başaran bir mahalle kulübüyüz. Yıllardır çok küçük bütçelerle gençlerimize spor yaptırmaya çalışıyoruz. Bugünlere gelmemizde emeği geçen ve özveride bulunan herkese teşekkür borçluyuz.” ÖNDER BALIKÇI



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli