Başkan Yücel nazara geldi.

Başkan Yücel nazara geldi.

Yoğun seçim temposunda yola ayağı takılan AK Parti Kadın Kolları başkanı ve Belediye Meclis üyesi Oya Yücel sol ayak bileğinde meydana gelen adale ezilmesi nedeni ile evinde zorunlu istirahate çekildi.

Paşakent Mahallesi kurucu Muhtarı iken AK Parti'den Bandırma Belediye Meclis üyesi ve AK Parti Kadın kolları başkanı olan Oya Yücel talihsiz bir kaza sonucu sol ayak bileğinde doku zedelenmesi meydana geldi.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28 Dönem TBMM Milletvekili seçimleri dolayısı ile gerçekleştirilen etkili ve yoğun bir çalışma temposu içinde yer alan Oya Yücel yaşadığı talihsiz kaza sonucu evinde zorunlu istirahate çekildi. 

Yaşadığı talihsiz kaza sonucu kaldırıldığı Özel Royal hastanesinde zedelenen bileği alçıya alınan Oya Yücel 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2 tur seçimlerine katılamıyor. 

Yücel, "Her zaman  söylediğimiz gibi, hepimiz birer engelli adayı olabiliriz, deyimi bir kez daha yüzleşmemize neden oldu. Bunu talihsiz bir kaza olarak ucuz atlatmış olmanın tesellisi içinde karşılıyor, 28 Mayıs'a dek sürecek Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçim çalışmalarından uzak kalmış olmanın burukluğu içinde gelişmeleri yakından izlerken, yaşadığı küçük kazayı duyup geçmiş olsun dileğinde bulunan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. dedi.

Başkan Oya Yücel'in İstanbul'da yaşayan kızı Aybüke Yücel'de annesinin bu küçük kaza sonucu zorunlu istirahat etmek durumunda kalması nedeni ile Bandırma'da gelerek ailesine yardımcı olmaya başladı.



Anahtar Kelimeler: Başkan Yücel nazara geldi.
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı