Başkan Yücel Yılmaz "Hizmet bizim işimiz"

Başkan Yücel Yılmaz

Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz Merinos'ta 55 koç dağıttı, Bandırma'da hizmet binasını devreye soktu

Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz 28 Mayıs'a ramak kala hayata geçirdiği hizmetler ile seçmene önemli mesaj verdi.

Başkan Bakanlığa ait Devlet üretme çiftliğinde yetiştirilen 55 damızlık koç'u hak sahiplerine dağıtarak kırsal kalkınmada Büyükşehir'in katkısını gösterdi.

Yücel Yılmaz daha sonra  Bandırma’da, sahilde bulunan, tarihi eski Bandırma Ortaokulu binası, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin (BBB) Güney Marmara Hizmet Binası olarak hizmete soktu.

Binanın hizmete girmesi dolayısıyla düzenlenen açılış programında Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, daire müdürleri ve kalabalık bir topluluk katıldı.

Yılmaz’ın açılış kurdelesini kesmesinin ardından bina gezilerek bilgi verildi.

Yücel Yılmaz'a ait Başkanlık makamı yanı sıra Koordinatör İbrahim Koman, Büyükşehir bölge hizmet daire başkanı Koray Başa'ya ait makamların yanı sıra Muhtarlar için özel toplantı ofisi, sanatsal kurs salonlarının yer aldığı tesiste Muhtarlar ile konuşan Başkan Yılmaz, Hizmet yapmak kendi işleri olduğunu söyledi.

Başkan Yücel Yıılmaz kendisinin de haftada 1-2 kez Bandırma'da gelerek çalışmalarını buradan yürüteceklerini, bugüne kadar kullandıkları Belediye maltasındaki mevcut beyaz masa noktasının ise Sokak hayvanları için mobil veteriner hizmetleri  olarak kullanılacağını açıkladı.



OSMAN VATANDAŞ
24.05.2023 14:09:10
Bandırma ortaokuluna çökmüşler. Bandırmalıya sordunuz mu?

  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı