Başkan, Z kuşağına seslendi.

Başkan, Z kuşağına seslendi.

Arkas yönetim kurulu ve Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez, Fen Bilimleri Eğitim Kurumları öğrencileri ile karıyer günlerinde buluştu.

Fen Bilimleri Eğitim Kurumları tarafından Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlenen Meslek Tanıtımı ve Kariyer Günleri kapsamında Arkas Lojistik CEO’su Onur Göçmez de konferansa katıldı.

Fen Bilimleri Eğitim Kurumları tarafından Meslek Tanıtımı ve Kariyer Günleri Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Arkas Lojistik CEO’su Onur Göçmez öğrencilere kariyer hedefleri hakkında bilgi vermek için konferansa katıldı. Konferans Fen Bilimleri Eğitim Kurumlar Başkanı Özer Aydın’ın konuşması ile başladı. Konuşmasında öğrencilerini çok sevdiğinden bahseden Aydın, pandemi döneminde gerçekleştirilemeyen Meslek Tanıtımı ve Kariyer Günleri’nin aralık ayında başlayıp, ocak ayına kadar devam edeceğini ve birçok önemli iş insanının katılacağını açıkladı.

’Kendinize yapacağınız en büyük yatırım çalışmak’’

‘’Lojistik Nedir?’’ isimli sunumunu gerçekleştiren Arkas Lojistik CEO’su Göçmez, bu konuma gelmek için çok çalıştığını ve bu sayede sosyal zekasının geliştiğinin altını çizdi. Hayalinin hep Beşiktaş maçlarına gitmek olduğunu ve bunun için İstanbul’ gitmek istediğine vurgu yapan Göçmez, çok çalışıp İstanbul Üniversitesi’ne yatay geçiş yaptığını ve buradan çıkarılacak en önemli tavsiyenin okurken çalışmak olduğuna şu sözlerle vurgu yaptı. ‘’Hitap yeteneğini bile Çağrı Merkezinde çalışarak kazandım. Ocaklarda garsonluk yaptım. Özgüvenimi sağlayan tek şey üniversitedeyken tamamen mesleğimden bağımsız olarak çalışmaktır.’’

"Asla Pes Etmeyin ve Karar Almayı Öğrenin’’

İş hayatında birçok şirkette çalışan Göçmez kargoda çalışırken işten atıldığını ve tekrar başlangıç noktasından başladığından şu sözler ile bahsetti. ‘’O gün benim iş hayatımdaki en zor günümdü. Dostlarım bile telefonlarıma çıkmadı. Babama işten çıkarıldığımı söyleyemedim. Arkas şirketinde iş geliştirme uzmanı olarak işe başladım. Şuan CEO’yum Size tavsiyem para değil dost biriktirin ve mutlaka karar almayı öğrenin.’’

"Lojistikte güçlüysen dünyada güçlüsün’’

Öğrencilere mantık ve istatistiğin birleştiği lojistik sektörünü hakkın bilgi veren Onur Göçmez meslek olarak neden lojistik sektörünün seçilmesi gerektiğini, hangi alanların olduğunu, ve son olarak kendi firmasında ne gibi başarılara imza attığını anlattı. Lojistik sektörünün Türkiye’deki önemine değinen Göçmez ‘’Türkiye dünyanın lojistik üssü olma yolunda hızla ilerliyor. Dijitalleşme çok önemli. Pandemi sonrasında ülkemiz lojistik avantajlarıyla yükselen yıldız olacak.‘’ dedi.

Konferans sonunda öğrenciler ile soru cevap yapan Onur Göçmez’e çiçek ve plaketini Özer Aydın ve Tuğçe Karakaş takdim etti.

BAŞKAN NEREDE? BANDIRMASPOR YÖNETİMİ ORADA

Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez'in Fen Bilimleri Eğitim Kurumları öğrencileri ile geleceğe uzanan Barış Manço Kültür Merkezi buluşmasında Bandırmaspor yönetim kurulu tam kadro yanında yer aldı.

Başkan Bandırmaspor yönetimi için "ekip çalışması" tanımlamasında bulunarak bordo beyazlı ekibin geldiği noktasında arkasında duran istikrarlı bir yönetim kurulu bulunmasının, elde edilen başarıya olan katkısı olarak gösterdi.



Anahtar Kelimeler: Başkan kuşağına seslendi.
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı