Başkan´dan bayram mesajı

Başkan´dan bayram mesajı

BELEDİYE BAŞKANI DURSUN MİRZA´NIN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI?

Bayramlar; ulusal birliğimizin, toplumsal dayanışma ve huzurumuzun en büyük simgesidir.

Ulusça güzellikleri ve iyilikleri yoğun olarak yaşandığımız bu özel günlerde sevgi, saygı ve hoşgörünün yaşamımızdaki birleştirici yönü daha da artar.

Dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, geleceğe dönük iyimserliklerin canlandığı Dini Bayramlarımız; huzur, barış ve güven ortamının sürekliliğinin artmasına büyük katkı sunar.

Bayramlarda sevgi ikramımızı daha da anlamlı kılan bir başka güzellik de paylaşmaktır. Bu güzelliği büyütmek ve güçlendirmek için mutlulukları paylaşırız. Sıkıntıları, üzüntüleri de paylaşarak yok ederiz. Özellikle zor durumda olan insanlara yardım elimizi uzatırız. Onların yalnız olmadıklarını, tüm toplum olarak yanlarında olduğumuzu hissettirmeye çalışırız.

Ayrıca böylesine anlamlı özel günlerde toplum olarak çevremizdeki kimsesiz çocuklarımızı sevindirmek, onları mutlu etmek Ramazan Bayramının amacına doğru bir şekilde hizmet etmemize olanak sağlar.

Bu duygular içinde Bayram günlerinin bize sağladığı güzelliklerin, ülkemizde ve tüm dünyada yaşanan acıların sona ermesinde önemli bir etken olmasını diliyorum. Başta eşsiz fedakârlıklarını hiçbir zaman unutamayacağımız aziz şehitlerimize bir kez daha Allah´tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükranla selamlıyorum. Ülkesi ve vatanı için canlarını veren şehitlerimizin ailelerine, çocuklarına, kahraman gazilerimize, yetimlerimize her zaman sahip çıkan aziz milletimizin annelerimizi, babalarımızı, büyüklerimizi unutmayacağı inancıyla, minnetlerimi sunuyorum.

Nice bayramları hep birlikte kardeşçe kutlama düşüncesiyle Bandırmalı hemşerilerimin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, bu güzel bayram coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini, hem Ulusumuz, hem de insanlık için barış, huzur ve refah getirmesini diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Dursun MİRZA
Belediye Başkanı

 



Anahtar Kelimeler: Başkan bayram mesajı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı